Transformare INCREDIBILĂ! A slăbit până la mărimile de fotomodel FOTO în articol

Distribuie

În urmă cu 6 luni Cristina cântărea 109 kg: „Aveam o mulţime de probleme de sănătate: diabet, colesterol, dureri articulare, etc. Vă scutesc de detaliile despre viaţă mea sentimentală, o adevărată catastrofă.”

„Cu doar 6 luni în urmă eram obeză” povesteste Cristina

În urma cu 6 luni Cristina cântarea 109 kg., iar fotografia sa stă mărturie.

„Aveam o mulţime de probleme de sănătate: diabet, colesterol, dureri articulare, etc. Vă scutesc de detaliile despre viaţa mea sentimentală, o adevarată catastrofă. Singurul aspect pozitiv, dacă pot spune aşa, este că toată această grăsime nu îţi mai arată vârsta reală. Eşti umflat ca un balon. Totuşi, viaţa cotidiana este un chin. Este greu să te mişti, darămite să faci şi sport.”

Cand a mers la medic, acesta s-a ingrozit vazand kilogramele indicate de cantar.

„Mi-a spus că nu voi slăbi niciodată. Mi-a recomandat o operaţie gastrică. Fiind imobilă, mi-am petrecut timpul căutând pe internet informaţii despre problemele de greutate. Am citit tot, da tot. Am descoperit multe cure de slăbire pe care le încercasem (pentru ca la final să am şi mai multe kilograme).”

„Era pentru prima dată când citeam ceva serios, unde se explică de ce corpul uman se lasă cuprins de grăsime şi celulită.” 

Cristina poveşteste cum după 20 zile de lectură inutilă, avea să descopere singură metoda care va reuşi să o facă să piardă kilogramele acumulate de-a lungul a 7 ani!

„Într-adevar, fusesem foarte slabă. La 22 de ani, aveam sub 60 de kilograme la o înălţime de 1,69m. Acum 6 luni, cântăream 109 kilograme. După cum am spus deja, eram obeză. Acumulasem toate aceste kilograme an de an, iar de la vârstă de 29 de ani nu mai reuşisem să slăbesc niciun gram orice as fi făcut.”


Distribuie