Țelina, ”ucigașul natural al grăsimii”. Uite CÂND are efect uimitor

Distribuie

Un efect uimitor este dacă beţi suc de ţelină diluat cu suc de mere acre şi verzi, dimineaţa pe stomacul gol. Ţelina este un remediu natural pentru pierderea în greutate, iar asta se datorează mai multor factori.

În primul rând, ea face aproape orice mâncare delicioasă. În al doilea rând, nu există contraindicaţii – ţelina este recomandată pentru cei care suferă de ulcer de stomac sau duoden în formă prelucrată, dar nu dur.

În al treilea rând, această legumă este o sursă reală de fibre, vitamine şi minerale, ajută la normalizarea echilibrului de apă de sare în organism pentru a restabili flora intestinală, folosită pentru a consolida performanţa generală şi chiar recomandată în cazurile în care ne-ar putea “întineri”.

În al patrulea rând, ţelina are foarte puţine calorii – diferite părţi din ea conţine 8 (frunze verzi) la 32 (rădăcini) kilocalorii pe 100 de grame.

În cele din urmă, ţelina accelerează metabolismul şi face parte din grupul de alimente cu calorii negative. Asta înseamnă că din cauza procesului său, corpul uman consumă mai multe calorii decât primeşte de la utilizarea ei. Din cauza acestei proprietăţi mai este numită şi “ucigaşul natural” al grăsimii.

ampress.ro.


Distribuie