Te-ai săturat de diete fără efect? Încearcă una bazată pe GRAPEFRUIT

Distribuie

Începi să îţi pierzi încrederea în propriul metabolism? Frustrările acumulate în timpul unui regim de slăbire sunt chinuitoare, motiv pentru care trebuie să fim în permanentă convinse că răsplata strădaniei noastre merită.

 În cele ce urmează vă oferim câteva sfaturi legate de dieta cu grapefruit, care vă va  impulsiona metabolismul, ajutându-vă să pierdeţi în greutate.

Specialiştii ne asigură că există mai multe variante ale dietei cu grapefruit, printre care unul denumit, în mod absolut eronat, Regimul clinicii Mayo. Toate acestea au însă un singur numitor comun : consumul unei jumătăţi de grapefruit înainte de fiecare masă, scrie CSÎD

În acest fel poţi beneficia la maximum de efectele enzimelor din fruct, care topesc efectiv grăsimile. Pe lângă acest lucru, caloriile consumate zilnic nu ar trebui să fie mai mult de 800. Grapefruitul nu are grăsimi, are calorii foarte puţine, conţine sodiu şi este bogat în vitamina C.
Atenţie mare, nu urmăţi acest regim după ureche. Dacă veţi mânca de dimineaţa până seara numai grapefruit, după câteva zile s-ar putea să nu vă mai ţineţi pe picioare şi să aveţi nevoie de asistenţă medicală.

Asta din pricina conţinutului foarte scăzut de calorii, deficitului de fibre, proteine şi câteva vitamine şi minerale importante. Iată de ce trebuie să mâncaţi normal, echilibrat, atunci când vreţi să includeţi grapefruitul în alimentaţie cu scopul de a slăbi.


Distribuie