Sucurile-minune care o ajută pe Sarah Jessica Parker să aibă o siluetă impecabilă

Distribuie

După succesul uriaş înregistrat cu serialul „Totul despre sex”, Sarah Jessica Parker a devenit un etalon al femeii moderne: o siluetă fusiformă, îmbrăcată cu ţinute perfecte şi o atitudine sexy şi degajată.

Dar a-şi păstra silueta la 49 de ani, nu este un lucru tocmai simplu, de aceea Sarah Jessica Parker a apelat la experţi în nutriţie pentru a o ajuta în alimentaţie.

Pentru a rămâne o persoană activă şi în formă, Sarah Jessica Parker se foloseşte de uleiul din nucă de macadamia, bogat în acizi graşi omega 3 şi omega 6 ca sursă principală de grăsimi monosaturate, arma secretă a dietei Hamptons, care a mai fost denumită şi dieta celor faimoşi fiindcă a avut mare succes printre vedetele de la Hollywood.

Pe lângă aceasta, actriţa deţine şi reţetele câtorva sucuri-minune, care o ajută să-şi menţină silueta impecabilă. Iată mai jos trei dintre acestea:

Limonadă cu ghimbir şi sirop de agave

Adaugă zeama de la trei lămâi în 2 litri de apă, ghimbir ras după gust şi sirop de agave (găseşti la plafar şi în magazinele naturiste).

Suc de ananas şi măr cu mentă

Poţi să storci ananasul sau să-l pui la blender, alături de mere. Dacă alegi să faci un smoothie la blender, o să-ţi ţiă de foame şi vei elimina toxinele. Nu uita de frunzele de menta, cu care să decorezi delicioasa băutură.

Smoothie de salată, pătrunjel şi varză creaţă

Pentru acesta ai nevoie de o salată, de o legătură de pătrunjel şi de o jumătate de varză creaţă. Pune-le pe toate în blender, sau pe rând, adaugă apă filtrată şi bea smoothie-ul cât mai repede, ca să nu oxideze vitaminele.

unica.ro.


Distribuie
..