Sucul SPECTACULOS care topeşte CELULITA

Distribuie

Află că există un suc ce se poate prepara în casă, ingredientele sunt simple, şi le poţi găsi în orice supermarket. Efectele sucului sunt dovedite şi au o acţiune evidentă în cursul unor cure de două-trei săptămâni.

Sucul minune care topeşte celulita este bogat în antioxidanţi şi are proprietăţi puternic astringente. În plus sucul capacitatea de a ajuta celulele să elimine toxinele stimulând puternic circulaţia limfatică, acesta fiind în fapt şi modul în care sucul acţionează, notează femeia.ro.

Masajul pentru drenaj limfatic este una din cele mai bune metode care ţin celulita sub control şi contribuie la diminuarea acestiea. Sucul minune face pe interior ceea ce masajul limfatic face la exterior. Dar spre deosebire de masajul limfatic sucul are şi alte beneficii pentru starea ta generală de sănătate, nu are nici un fel de contraindicaţii (poate cu excepţia celor care nu pot consuma suc de grapefruit). Sucul te ajută să-ţi crească pofta de viaţă pentru că vei arăta din ce în ce mai bine.

Cum prepari sucul care topeşte celulita?

Pentru trei pahare de suc ai nevoie de: două portocale, un grapefruit, o lămâie, un ardei iute mic (cayenne) sau o jumătate de linguriţă de pudră de ardei, o bucată de rădăcină de ghimbir proaspăt de 3-4 centimetri. Curăţă fructele şi taie-le în bucăţi. Curăţă-l de sâmburi şi toacă-l mărunt sau adaugă pudră de ardei. Pune totul într-un procesor şi omogenizează bine. Poţi păstra sucul la frigider, dar nu mai mult de 24 de ore.

Sucul este picant, dar chiar şi aşa poate fi băut fără probleme. Dacă iuţeala te deranjează foarte tare, adaugă 100-150 de mililitri de lapte bătut şi omogenizează în blender. 

Bea două pahare din acest suc în fiecare zi. 
 

 


Distribuie
..