Sucul MINUNE din doar două ingrediente, care te scapă de kilogramele în plus

Distribuie

În încercarea de a da jos kilogramele, recurgem la tot felul de diete mai mult sau mai puţin complicate, însă noi venim cu o reţetă simplă, la îndemâna tuturor: sucul de slăbit din 2 ingrediente, recomandat de numeroşi nutriţionişti.

Pentru prepararea sucului de slăbit ai nevoie de un kilogram de lămâi şi de 400 de grame de ţelină, scrie unica.ro. Aceasta se dă pe răzătoare, împreună cu coaja de la două lămâi, apoi se adaugă aproxiamtiv 2 litri de apă şi se fierbe timp de 20-30 de minute. Când se răceşte, adăugaţi sucul stors de la lămâi şi depozitaţi sucul la frigider.

suc-slabit-2-ingrediente 2

Nutriţioniştii îţi recomandă să bei acest suc de slăbit de trei ori pe zi, înainte de masă. Dacă amestecul vi se pare prea acru, puteţi să-l mai diluaţi cu apă, cantitatea fiind jumătate-jumătate.

Bowl of lemons and juicer on cutting board

Bogat în vitamina C, A, B, acid citric, aminoacizi, calciu, magneziu, fosfor şi potasiu, sucul de lămâie are efect purgativ, deoarece stimulează digestia. Datorită conţinutului ridicat de vitamina C, acesta este şi un puternic antioxidant, grăbeşte arderea grăsimilor şi reduce celulita. Ţelina este un alt aliment ideal atât pentru viaţa de zi cu zi cât şi pentru o dietă sănătoasă, cunoscute fiind beneficiile pe care le aduce: reduce aciditatea, rehidratează organismul, ajută la eliminarea excesului de lichid din întregul organism şi ajută la scăderea în greutate.


Distribuie
..