Spune adio grăsimii pe vecie, cu ajutorul unui mix natural, ușor de făcut! Rețeta oferită de un medic britanic, cu 99,9% rezultate

Distribuie

Chiar dacă nu eşti un mare fan al legumelor, trebuie să ştii că sucurile naturale reprezintă un mod excelent de acumulare de nutrienţi. Așadar, dacă vreo o siluetă de vis, atunci e cazul să încerci rețeta de mai jos.

Potrivit secretele.com, dacă vei combia, ingredientele potrivite, vei obţine o băutură care va arde grăsimea abdominală şi va detoxifia organismul de toxinele acumulate. Aşadar, cumpără-ţi aceste ingrediente cât mai curând posibil şi prepară-ţi această băutură uimitoare!

Vei avea nevoie de:

1 sfeclă roşie

3 morcovi proaspeţi

5 lujeri de ţelină

1 mâna de spanac proaspăt

1 măr

1 castravete proaspăt

2 ridichi

1 rădăcina proaspătă de ghimbir (1cm)

1 lămâie

Mod de preparare:

Pune legumele mai sus menţionate, după ce le-ai spălat, într-un storcător de fructe, iar după ce sucul este gata, bea-l.

Cea mai indicată perioada de consumare a sucului este dimineaţă, iar cantitatea de suc obţinută din aceste ingrediente va fi de circa 500 de ml. Cei care au încercat acest amestec, au afirmat că ar fi o sursă excelenţă de nutrienţi, putând înlocui multivitaminele şi chiar micul dejun.

a1.ro.


Distribuie
..