Slăbești 2.5 kilograme în DOAR 5 zile! Așa arată DIETA MINUNE a vedetelor

Distribuie

Când se apropie un eveniment de covor roșu, Haylie Comroy este persoana pe care starurile o apelează. Programul ei pentru zece, cinci sau trei zile le ajută să slăbească cât ai clipi, acționând asupra cauzelor îngrășării, nu efectelor sale!

Regimul să constă în mese ușor de preparat, care nu înfometează și nu trebuiesc însoțite de un plan de fitness extrem. Fiecare dintre ele targetează o cauză a îngrășării – dezechilibru hormonal, intestin leneș sau retenție de apă. Haylie combate aceste lucruri cu ierburi, condimente și combinații de alimente care activează organismul. 

Pentru un sistem digestiv leneș, care reține toxinele, nutriționistul recomandă un regim care să favorizeze bacteriile benefice și să ajute la eliberarea enzimelor. Cum știi dacă aceasta este cauza kilogramelor tale în plus? Vezi dacă ți se aplică următoarele:

  • te balonezi ușor după mese
  • ai multe gaze
  • alternezi între constipație și diaree sau îți bați capul numai cu una din ele
  • te confrunți cu indigestia săptămânal
  • ai puncte albe pe spatele brațelor
  • stochezi grăsimea în rulouri de grăsime în jurul taliei

Programul lui Haylie se concentrează pe smoothie la micul dejun, ceai delicios pe durata zilei, două boluri de supă de legume ca gustare sau primul fel de mâncare, rețete speciale pentru prânz și cină. 

! Ar trebui să mănânci fructe gătite, nu crude, cu o oră înainte de culcare: măr copt, pară la tigaie, compot de prune, ananas gratinat.

! Poți să pui 70ml de aloe vera la smoothie sau 1-2 linguri de oțet de mere la paharul de apă.

euforia.tv.


Distribuie
..