Slăbeşte într-o singură zi! Iată reţeta care face MINUNI pentru silueta ta

Distribuie

Vrei să îţi evidenţiezi puţin talia, dar fără a slăbi prea mult sau, din contra, doreşti să dai jos cel puţin cinci kilograme pentru a te simţi în largul tău? Vezi mai jos cum poţi slăbi într-o singură zi, sau poţi continua regimul până ajungi la silueta dorită.

Reţeta merge pe prinicipiul regimului disociat şi este împărţită pe zile: ziua de fructe, de orez şi aşa mai departe. Dacă vrei să dai jos doar câteva kilograme, te opreşti când simţi că ai ajuns la punctul dorit. Pentru cine vrea însă să ajungă la 5 kilograme în minus, este recomandat să urmeze reţeta cel puţin o săptămână, notează femina.rol.ro.

Zilele pot fi mixate, nu au o ordine anume, atenţie însă la combinaţii, pentru cine are stamocul mai sensibil, după ziua de fructe ar fi indicată cea de orez şi nu cea de lapte.

În ziua de fructe consumă între un kilogram şi un kilogram şi jumătate de fructe, împărţite în porţii mici, orice soi, însă sunt de evitat bananele, deoarece sunt săţioase şi se depun. A doua zi vei consuma orez fiert fără sare, circa 150 de grame, preparat cu verdeţuri. Dacă ţi se face foame peste zi, mănâncă salate din crudităţi: roşii, ardei, morcovi, dar preparate fără ulei. Urmează ziua de lapte, maximum 3 litri, fie că îl bei dulce sau acru.

Ziua de sucuri presupune consumul a cât mai mult suc de fructe sau legume, făcut proaspăt în casă. Te vei drege în următoarea zi, cu legume fierte sau crude: conopidă, sfeclă roşie, ardei, roşii, praz, în salate sau ca atare.

Condiţia de bază la această reţetă este să fii sinceră cu tine însăţi şi să nu trişezi, ciugulind o alună prăjită, un biscuite sau o bomboană.

 


Distribuie
..