Sfatul specialiştilor. Vezi cum să slăbeşti, în funcţie de FORMA corpului tău

Distribuie

Potrivit antrenorilor, cea mai eficientă metodă prin care scapi de kilogramele în plus este să faci exerciții care ţi se potrivesc în funcție de forma corpului. Vezi mai jos ce spun specialiştii în acest sens şi află cum să slăbeşti în funcţie de forma corpului tău.

Femeile cu corpul în formă de pară, așa cum este Jennifer Lopez se îngrașă mai mult în partea inferioară a corpului, informează doctorulzilei.ro

Ce recomandă antrenorul: exerciții de mare intensitate care ajută la stimularea metabolismului și exerciții pentru tonifierea brațelor și a umerilor.

Dacă ai cea mai mare parte a greutății în exces concentrată în jurul taliei, șolduri mai înguste și sâni mai mari, atunci ai un corp în formă de măr, la fel ca actrița Catherine Zeta Jones.

Este indicat să faci exerciții cardio pentru a-ți subția talia. Cercetarile au arătat că joggingul este cea mai eficientă metodă de a tonifia muscultatura abdominală în timp ce se arde o cantitate mare de grăsime din toate părțile corpului.

Femeile cu forme voluptuoase au sânii plini, talia subțire și șoldurile generoase.

Acestea trebuie să-și lucreze întregul corp și să-și supravegheze constant greutatea pentru că au tendința de a se îngrășa în zona coapselor și posteriorului, de aceea exercitiile trebuie să vizeze aceste zone. De asemenea, pentru că sânii mari au tendința a de a se lăsa mai repede decât cei mici, exercițiile pentru mușchii pectorali sunt binevenite.

Femeile cu trup dreptunghiular sunt acelea care nu au fost inzestrate cu forme prea feminine, au o structura atletică, sânii mici si oasele mari.

Lor le sunt recomandate sporturile ușoare, care sa nu le suprasolicite mușchii, pentru a evita in felul acesta masculinizarea mult prea evidentă precum joggingul, aerobicul, pilates, yoga.


Distribuie