Schimbă un singur lucru ca să slăbeşti! Află secretul care te scapă de kilograme

Distribuie

Ideea unei diete, asociată cu puţin sport şi introducerea unor alimente sănătoase în alimentaţie sună prea complicat? Niciodată nu ai putu să ţii o dietă până la capăt şi la sală nu ai timp să mergi regulat? Acum nu trebuie decât să schimb UN SINGUR LUCRU şi vei slăbi garantat.

Majoritatea femeilor preferă să găsească scuze sau să ţină diete foarte stricte şi periculoase, dar cu rezultate rapide, decât să îşi schimbe stilul de viaţă cu unul mai sănătos.

Recunoaşte că şi tu ai preferat să te înfometezi înainte de concediul din vara asta, pentru ca în vacanţă să poţi mânca la fast food, şi să dai iama prin dulciuri tradiţionale.

Pentru că multe din noi avem această gândire nesănătoasă, află că nu trebuie să te mai stresezi şi că este de ajuns să schimbi un singur lucru din lista de mai jos, pentru a începe să slăbeşti.

În plus, în timp, poate vei fi tentată să încerci şi alte lucruri din listă şi aşa, încet, încet, vei trăi mai sănătos şi mai mult timp.

Alege un singur punct de pe listă şi vei fi surprinsă cât de eficient este acest prim pas în drumul tău spre silueta de vis.

1 Măsoară regulat greutatea, centimetri sau celulita ca să scapi de ele

Este foarte important să ai o unitate de măsură clară şi o idee precisă despre ce vrei să obţii, fie că este vorba să scapi de 4 kilograme în plus, să dai jos 2 centimetri de pe coapse sau dacă vrei să scapi măcar de celulita de pe fese.

Atunci când ai un obiectiv clar şi îţi măsori progresele, ai o idee mult mai clară despre ce funcţionează şi ce nu, ce te ajută să slăbeşti şi ce metode sunt mai eficiente.

2. Fă poze regulat cu progresele obţinute în cura de slăbire

De câte ori nu ai zis „arăt grasă în poza asta”? Fotografiile te ajută să monitorizezi evoluţia dietei şi te ajută pe tine să vizualizezi efectiv cum se topesc kilogramele de la o lună la alta.

3. Găseşte un „sponsor”

Ai auzit de alcoolicii anonimi şi de sistemul lor în 12 paşi, pe care îi trec cu ajutorul unui sponsor? Dacă nu, este vorba de o persoană care a trecut sau trece prin aceleaşi probleme şi care este mereu la un telefon distanţă în momentele critice, când rişti să recidivezi.

Cam aşa ai nevoie şi când te hotărăşti să slăbeşti. Poate fi cea mai bună prietenă, mama sau sora sau chiar soţul tău, cel care să se ia de tine dacă scapi frâiele dietei şi dai iama prin frigider la 12 noaptea. Sau dacă ţi-ai făcut un obicei din a bea trei latte machiatto cu caramel pe zi.

4. Nu te mai gândi la ce e mai rău

Atunci când intervine o schimbare în rutina ta zilnică, în dieta ta sau în metabolismul tău, organismul are tendinţa să o respingă. Nu trebuie să începi să te gândeşti la tot ce e negativ din primele zile: oboseala şi febra musculară când te apuci de sală sau sport, foamea sau indigestia când începi o nouă dietă, durerile de cap sau tusea când te laşi de fumat, etc.

Dă timp organismului tău să se obişnuiască cu schimbarea, nu te panica dacă nu te simţi minunat chiar din prima zi de dietă sau prima zi cu un nou antrenament.

unica.ro.


Distribuie