Scapă RAPID de CELULITĂ şi poartă vara pantaloni scurţi

Distribuie

Celulita îţi face mari bătăi de cap, mai ales când vrei să te îmbraci în fuste şi pantaloni cât mai scurţi. Principala cauză a celulitei sunt obiceiurile alimentare şi lipsa de exerciţiu,care duc la depoziarea de grăsime corporală.

După practicarea regulată a sportului, o nutriţie cu o valoare calorică mai mică, consumul de apă şi  folosirea scrubului  special pentru corpul tau, te poţi  aştepta,  fără dubii, să ai coapse şi fese netede.

Frecarea cu sare de mare şi ulei de măsline
Sarea de mare este un dar natural preţios – o armă extrem de puternică în lupta împotriva celulitei. Afectează în mod favorabil pielea, o exfoliază şi o improspătează fără să o usuce.

Conţine fier, calciu, magneziu, iod şi multe minerale valoroase, care sunt benefice pentru piele şi întregul organizam. Procedura nu ia mult timp, efectul este minunat – pielea devine neteda şi proaspătă.

După o aplicare îndelungată şi perseverenţă, combinată cu nutriţie adecvată, sport de rutina şi celulita dispare. Chiar dacă nu aveţi o problemă cu celulita, exfolierea corpului este importantă, deoarece păstrează pielea tânără şi proaspătă, iar sarea de mare este ideală pentru acest scop.

Ingrediente
-1 cană de sare de mare fină.
-2 linguri’e de ulei de măsline.

Mod de preparare
1. Se amestecă ingredientele până când vei obţine un amestec omogen.
2. Se lasă să stea timp de 20 minute şi se amestecă din nou.

Utilizare
Aplică pe corp cu un masaj viguros, pornind de la picioare, pe tot corpul. Exfoliază pielea umedă, caldă după un dus fierbinte.


Distribuie
..