Scapă de CELULITĂ cu ajutorul zaţului de la CAFEA

Distribuie

Atunci când aplici cafeaua pe zonele în care celulita şi-a făcut simţită prezenţa vei observa în scurt timp îmbunătăţiri. Pielea va deveni mai fină, mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală va fi diminuat.

Trebuie să mulţumim cafeinei pentru aceste rezultate remarcabile deoarece această substanţă-minune stimulează circulaţia sanguină şi are un efect tonifiant asupra pielii.

Celulita apare atunci când grăsimea se depune în straturile adânci ale pielii, creând un aspect de coajă de portocală. Poţi fi „atacată” de celulită dacă nu faci mişcare şi exerciţii fizice regulate, dar şi dacă mănânci junk food sau alte lucruri gustoase şi deloc sănătoase.

Zaţul de cafea, în loc să fie aruncat, poate fi folosit ca scrub împotriva celulitei! Şi chiar dă rezultate remarcabile!

Zaţul de cafea stimulează circulaţia sanguină în zonele afectate de celulită şi ajută la îndepărtarea toxinelor din ţesut pentru a face loc nutrienţilor importanţi, precum Vitamina A. 

Multe companii cosmetice folosesc cafeaua precum ingredient principal în produsele lor anticelulitice. Dar de ce sa cheltuieşti destul de mulţi bani pe creme atunci când îţi poţi face singură, chiar acasă la tine, un scrub anticelulitic cu zaţ de cafea?

Ai nevoie de o jumătate de ceaşcă de zaţ de cafea şi o lingură cu ulei de măsline. În loc de ulei de măsline poţi folosi şi loţiune sau ulei de corp pentru copii). Amesteci bine zaţul cu uleiul până când vei obţine o pastă. 

Cu pasta obţinută trebuie să îţi masezi zonele afectate de celulită, chiar şi dacă doare puţin. Atunci când pielea ta se înroşeşte puţin de la scrubul pe bază de cafeină poţi să te aştepţi la rezultate bune. 

Repetă masajul cu acest scrub de două ori pe săptămână, cel puţin o lună, pentru a vedea rezultatele bune.

Un alt mod pentru a reduce celulita cu ajutorul cafeinei îl reprezintă împachetările cu zaţ de cafea. După ce îţi masezi zonele afectate cu scrubul din zaţ de cafea şi ulei de măsline acoperă-le cu folie alimentară şi aşteaptă circa 30 de minute să îşi facă efectul. Te poţi deplasa prin casă pentru a stimula circulaţia sângelui. Apoi fă un duş şi relaxează-te!

În aproximativ o lună vei vedea cum împachetările cu zaţ de cafea încep să câştige războiul împotriva celulitei.


Distribuie
..