Remediu NATURAL împotriva CELULITEI

Distribuie

Celulita a devenit în zilele noastre una dintre cele mai mari frici ale femeilor. Contrar credinţelor populare, celulita nu afectează numai persoanele supraponderale, ci chiar şi femeile cu o greutate normală.

Acest lucru se întâmplă în primul rând pentru că kilogramele în plus nu reprezintă cauza principală a apariţiei celulitei, dezechilibrele hormonale, factorii genetici sau tulburările de circulaţie fiind uneori mai importante şi mai relevante decât greutatea. Totuşi, sedentarismul şi obezitatea sunt, de asemenea, condiţii favorizante pentru apariţia celulitei, scrie unica.ro.

Şi pentru că vorbim adesea despre remediile naturale, făcute în casă, pentru diverse probleme estetice, a venit momentul să vorbim şi despre un tratament anticelulitic home-made. La fel ca orice tratament făcut acasă, recomandarea noastră este să îl testezi cu o zi înainte de aplicare, pe o mică porţiune de piele, pentru a te asigura că nu eşti alergică.

Pentru realizarea acestui tratament vei avea nevoie de puţin ulei esenţial de rozmarin (2-3 picături), câteva picături de ulei esenţial de fenicul şi, la alegere, ulei de măsline sau ulei de migdale. Amestecă toate ingredientele într-un vas de sticlă şi lasă tratamentul rezultat 10 minute la frigider.

Atenţie, dacă eşti însărcinată sau dacă ai răni vizibile pe piele ori diverse afecţiuni ale pielii, nu ai voie să foloseşti uleiuri esenţiale. Aşadar, acest tratament nu ţi se adresează!

Următorul pas stă în aplicarea tratamentului pe zonele afectate de celulită. Printr-un masaj delicat, aplică tratamentul până când uleiurile se absorb şi pielea rămâne netedă, neuleioasă.

Ce trebuie să ştii despre cele două uleiuri esenţiale din compoziţie

Uleiul esenţial de rozmarin tonifică şi revitalizează pielea, stimulând totodată circulaţia sângelui. Pe de altă parte, uleiul esenţial de fenicul elimină excesul de apă din ţesuturi, dispersează celulita şi ajută pielea să-şi recapete elasticitatea şi frumuseţea.


Distribuie
..