Reţeta sucului care o menţine în formă pe Kate Middleton

Distribuie

Pentru a arăta mereu tânără şi în formă, este nevoie să acorzi o mare atenţie alimentaţiei. Acest lucru este binecunoscut de Kate Middleton, care se menţine în formă cu un suc special, bazat pe 7 vitamine.

Kate Middleton a născut în urmă cu un an, dar  şi-a recăpătat silueta imediat, iar la acest lucru a contribuit şi un suc plin de vitamine. Sucul, pe care ducesa îl consumă cu plăcere, conţine fructe şi alte ingrediente naturale, care nu numai că te răcorec pe caniculă, dar sunt benefice şi organismului. Vitaminele C şi E, beta-carotenul, seleniul şi acizii graşi omega 3 sunt esenţiali pentru orice persoană care vrea să îţi păstreze tinereţea cât mai mult.

Pentru a realiza sucul ducesei de Cambridge ai nevoie de 2 portocale reci, curăţate şi tăiate, o jumătate de mango mărunţit, o jumătate de cană de căpşuni feliate, îngheţate, un morcov de mărime medie, răzuit, o jumătate de cană de iaurt rece, 2 linguriţe de germeni de grâu, 2 de seminţe de in, una de suc de lămâie şi una de zahăr granulat. Toate ingredientele se pun într-un blender şi se amestecă bine., cantitatea rezultată ajungând pentru două porţii.

Interesant este faptul că sucul, care are doar 250 de calorii, conţine o mulţime de componente de care corpul tău are nevoie, cum ar fi:

– 9 grame de proteine;
– 48 de grame de carbohidrati;
– 4 grame de grasime;
– o grame de grasimi saturate;
– 0 grame de colesterol;
– 72 mg de sodiu;
– 9 grame de fibre;
– 126 de mg de vitamina C;
– 5.839 UI de vitamina E;
– 9 ug de seleneniu;
– acizi grasi omega 3.


Distribuie
..