Plantele care te ajută să slăbeşti RAPID

Distribuie

Ai un metabolism lent şi oricât te-ai priva de mancaruri delicioase, chinul e in zadar. Asta pentru ca nu e suficient sa mananci ce trebuie, ci sa si ajuti organismul sa-si intensifice arderile. Apeleaza cu incredere la trei plante cu efecte de slabire]

Anghinarea

– această plantă bogată în principii amare, săruri de potasiu şi insulină, nu îţi e de ajutor doar când ai probleme biliare, indigestie sau constipaţie, scrie femeia.ro. Un ceai neîndulcit de anghinare face minuni şi când vine vorba de slăbit. Prin creşterea secreţiei biliare, este un excelent detoxifiant, stimulează funcţia de drenaj a ficatului, îmbunătăţeştia digestia, reglează tranzitul şi topeşte grăsimile care se depun pe artere.

Ceaiul verde

– nu întâmplător, ceaiul verde este cea mai consumată băutură din lume, după apă. Îmbunătăţeşte digestia şi, datorită compuşilor săi, arde grăsimile şi scade glicemia. Totodată, ceaiul verde are şi capacitatea de a înviora sistemul nervos şi de a combate radicalii liberi, întârziind îmbătrânirea celulară. Nu sunt recomandate mai mult de 3 ceşti pe zi, fiindcă poate creşte tensiunea şi poate da insomnii.

Guarana

– această plantă tropicală din zona Amazonului are cafeină printre compuşii săi principali, dublu faţă de cafeaua pe care o bei dimineaţa. Se crede că efectul de energizare şi de stimulare a conexiunilor nervoase ţine mai mult decât în cazul în care bei cafea. Totodată, planta contribuie la topirea kilogramelor în plus, inhibând dezvoltarea stratului adipos. O găseşti sub formă de batoane, băuturi, pudră sau capsule.

 


Distribuie
..