Mici secrete care îţi garantează FRUMUSEŢEA la orice vârstă

Distribuie

Toate femeile şi-ar dori să rămână mereu tinere şi frumoase. Să fie suple, să aibă un corp frumos, iar kilogramele în plus să nu reprezinte niciodat[ o problemă. Iată câteva sfaturi care ne ajută să rămânem tinere, iar prospeţimea şi frumuseţea noastră să dureze cât mai mult.

Iată o serie de metode şi exerciţii sigure care îţi vor garanta frumuseţea la orice vârstă.

Săritul corzii

Săritul în coardă poate fi un exerciţiu perfect, deoarece arde o mulţime de calorii. Pentru acest lucru însă, vei avea nevoie de un set de exerciţii, care să implice atât săriturile într-un picior cât şi cele în două picioare.

Pregăteşte-ţi singură mâncarea

Ideea e una foarte simplă: pregăteşte-ţi singură gustările şi vei fi mai puţin predispusă în a consuma produse gata preparate care conţin o mulţime de substanţe nesănătoase, produse bogate în uleiuri hidrogenate, principalele cauze ale apariţiei ridurilor premature.

Potoleste-ţi setea cu apă plată

Ori de câte ori simţi nevoia, bea doar apă plată rece ca gheaţa. Cu cât mai rece apa, cu atât mai multe calorii va arde corpul pentru a o încălzi, de obicei între 17 şi 25 de calorii la fiecare pahar.

Exerciţii inspirate din dans

Pentru a păstra un trup zvelt şi tânărmereu, este important să faci cât mai multe exerciţii fizice. O variantă ar fi să apelezi la dansuri atunci cand vrei să recurgi la efortul fizic. Un exemplu elocvent ar fi baletul, cu ajutorul căruia poţi antrena practic toţi muşchii importanţi ai corpului.

Înlocuieşte cafeaua cu ceaiul verde

Cafeaua, la primele senzaţii îţi taie pofta de mâncare, iar peste zi o să ai o foame tot mai mare şi vei mânca mai mult. În plus, ceaiul verde iţi va creşte metabolismul pentru că conţine antioxidanţi puternici, este un diuretic natural şi te va ajuta să îţi controlezi mai bine propriul organism.


Distribuie
..