Menţine-te într-o formă PERFECTĂ consumând BERE

Distribuie

Dacă încă nu ai experimentat consumul des de alcool slab, este momentul să laşi la o parte orice principiu şi orice inhibiţie şi să adopţi dieta cu bere. Vezi mai jos cum te poate menţine într-o formă perfectă consumul de bere.

Deoarece conţine multe vitamine (A, B, D şi E) şi, de asemenea, minerale (potasiu, magneziu), berea îţi face bine, dacă o consumi moderat. Acidul folic previne anemia şi stările depresive cauzate de stress şi reduce, totodată, riscul bolilor cardiovasculare, scrie femina.rol.ro

Instalarea menopauzei poate fi întârziată prin consumul de bere. Vei asimila mai uşor alimentele şi îţi va scădea nivelul colesterolului. Dacă te-ai ferit să bei pentru că te vei îngrăşa, mitul “burţii de la bere” este dărâmat de o masurare a caloriilor.

Astfel, o sticlă de jumătate (500 ml) nu conţine mai mult de 200 de calorii şi ajută şi la eliminarea toxinelor din organism.

Influenţa greutăţii poate veni din alunele sau snacks-urile consummate pe lângă bere, deoarece aceasta trezeşte apetitul pentru alimente sărate. Dacă eşti puţin nonconformistă, poţi folosi berea chiar la prepararea cărnii de pui sau a peştelui, va da o aromă aparte mâncării.  


Distribuie