Îți vine să crezi? Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 22 de kilograme

Distribuie

Andreea Marin a avut de dat jos nu mai puțin de 22 de kilograme, după nașterea Violetei, acum în vârstă de nouă ani. În momentul în care nu a mai alăptat, potrivit propriilor mărturisiri făcute de vedetă, ea a apelat la un nutriționist.

Andreea_marin_sport_1.jpg

”Pentru o bună bucată de vreme cel puţin, pâinea (de orice fel!), dulciurile, pastele şi orice tip de ulei (chiar şi cel de măsline) au fost excluse din meniul meu. Carnea (slabă, doar de pui, vită sau peşte, fireşte) şi legumele nu erau gătite cu niciun strop de ulei. La îndemână este şi opţiunea simplă, carnea la grătar, unde poţi să aşezi şi câteva felii din legumele tale preferate, care să-i împrumute aroma. Dacă îţi plac organele, îţi poţi permite, de exemplu, o porţie de limbă în aspic. Excepţia care-mi făcea plăcere: mezelurile nu prea grase, dar fără restricţie de cantitate şi cremvuştii ce pot fi însoţiţi de savoarea unui muştar fără zahăr. Şi, deşi ceapa sau usturoiul nu sunt indicate, nu strică din când în când un mujdei de usturoi făcut simplu, cu apă.

Un ”nu” hotărât pentru următoarele produse

Un NU hotărât sucurilor de orice fel, mai cu seamă celor îmbuteliate, indiferent că sunt acidulate sau ba (câte un suc proaspăt, făcut pe loc doar din anumite fructe cu continut de zahar scazut a devenit posibil doar în săptămânile de dieta în care fructele şi legumele erau permise; e important de ştiut că fazele dietei urmate de mine însemnau succesiuni de câte două săptămâni în care alternam reţetele, nedând astfel corpului meu ocazia să devină rezistent în faţa fazei de dietă urmate şi să stagneze la o greutate intermediară). Excepţia care mi-a făcut mare plăcere: limonada, cu îndulcitor în loc de zahăr, dar la fel de gustoasă. Apa, plată sau minerală, mi-a fost recomandată în cantitate minimă de 2 litri de lichid pe zi. Nu mi-a fost prea uşor să respect această îndrumare, recunosc. Nicio pauză mai mare de maxim 3 ore între mese! O mare greşeală e aceea de a-ţi închipui că e bine să mănânci cât mai rar, o dată sau de două ori pe zi. Și nici o masă după ora 20”, a scris Andreea pe blog-ul său.

libertatea.ro.


Distribuie
..