Înlocuieşte sportul cu „SEX EXERCIŢIILE” şi nu vei mai avea probleme cu kilogramele în plus. Iată câte calorii poţi arde

Distribuie

Sexul este o modalitate foarte bună de a scăpa de kilogramele în plus, iar dacă mai este însoţit de o dietă echilibrată şi puţin sport pe alocuri, poate da rezultate surprinzătoare. De multă vreme oamenii caută o modalitate perfectă de a-şi tonifia corpul şi de a se simţi bine în acelaşi timp. Iar acum, cercetătorii canadieni susţin că au descoperit numărul exact al caloriilor pe care le arzi în timpul unei partide de sex.

Aceştia au dezvăluit că în cazul tinerilor, un bărbat poate arde o medie de 4.2 calorii în fiecare minut de distracţie în aşternut, iar femeile 3.1 calorii în aceleaşi condiţii.

Având în vedere că o partidă normală de sex durează în medie 24.7 minute, aşa cum au demonstrat-o studiile, un calcul simplu arată că aceasta îi poate scăpa pe bărbaţi de 104 calorii, iar pe femei de 69 calorii, scrie ADPM.

Aşa se face că sexul este un „exerciţiu” mai bun decât plimbarea, însă mai puţin bun decât jogging-ul.

Acest studiu s-a realizat la Universitatea din Quebec (Montreal), pe un eşantion format din 21 de cupluri heterosexuale, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani.

Şi chiar dacă numărul caloriilor arse nu este poate atât de mare pe câte v-aţi fi aşteptat, cu siguranţă o partidă de amor este mai distractivă decât o oră petrecută pe banda de alergare.


Distribuie
..