Încearcă o dietă de 4 zile cu DOVLEAC

Distribuie

Dacă îţi doreşti să scapi de câteva kilograme, dar să nu-ţi pui în pericol sănătatea, introdu în meniu unul dintre cele mai gustoase alimente de toamnă: dovleacul. El accelerează tranzitul şi îţi potoleşte foamea, chiar dacă are un conţinut redus de calorii. „Click! pentru femei” îţi spune cum să ţii cura.

Ce trebuie să mănânci, potrivit site-ului click.ro.

Ziua 1: Mic dejun: o salată de dovleac, morcov şi suc de lămâie. Prânz: supă de dovleac cu legume (poţi adăuga dovlecei, morcovi, ardei, roşii, ceapă, cartofi), verdeaţă şi ulei vegetal.  Cină: dovleac copt.

Ziua 2: Mic dejun: terci de dovleac cu fulgi de ovăz, mei, porumb sau orez. E preferabil să găteşti terciul fără sare sau zahăr. Prânz: ciorbă de legume şi bucăţi de dovleac (sau foitaj cu dovleac şi fructe acre – mere, prune). Cină: fructe (mere, pere, citrice).

Ziua 3: Mic dejun: două felii de pâine prăjită cu brânză degresată şi o felie de dovleac la cuptor.  Prânz: budincă de dovleac cu morcovi şi carne de pui. Cină – o salată de dovleac cu legume. Poţi adăuga câteva crutoane de pâine albă.

Ziua 4: Mic dejun – un bol cu lapte şi cereale. Prânz – supă de legume, o porţie de piure cu dovleac şi carne de curcan. Cină – tocană de dovleac cu legume şi ciuperci.


Distribuie