Iată cum poţi slăbi, mâncând MIERE

Distribuie

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, iar tu vei vrea cu siguranţă să-ţi etalezi silueta în ţinute festive, începe să urmezi de pe acum o dietă sănătoasă cu miere de albine, ca să străluceşti în perioada sărbătorilor de iarnă.

Mierea nu e bună doar pentru îngrijirea pielii, ea poate reprezenta calea către silueta pe care ţi-ai dorit-o mereu. Ei bine, mierea are proprietăţi care favorizează arderea grăsimilor, stimulând metabolismul, scrie curademiere.ro

Secretul ei constă în aminoacizii, vitaminele, mineralele şi antioxidanţii pe care îi conţine, şi care aduc numeroase beneficii pentru sănătate.

De altfel, studiile au arătat că, atunci când este folosită pe post de îndulcitor natural, mierea contribuie în mod sănătos la pierderea în greutate.

Trebuie să te concentrezi pe arderea caloriilor ingerate prin sport. Fă zilnic cât mai multă mişcare (chiar şi o plimbare de 20 de minute ajută) şi, abia când vei ajunge la un deficit caloric, adică vei arde mai multe calorii decât consumi, vei începe să slăbeşti. Aşa că ieşi la alergat sau la o plimbare rapidă şi ia cu tine o sticlă cu apă rece în care ai pus o linguriţă de miere pură.

Bea apă în timpul antrenamentului, dar şi după ce termini exerciţiile fizice, pentru că te va ajuta să te simţi grozav şi să te refaci mai repede după efort.

Cum ajută mierea la slăbit

Miere vs zahăr
Principalul mod în care mierea te poate ajuta să dai jos kilogramele depuse este să o consumi în locul zahărului, în cafeaua de dimineaţă, în ceaiuri şi în băuturi speciale pentru slăbit, pe care ţi le poţi prepara singură.

Iată şi explicaţia: zahărul îşi pierde toţi nutrienţii în timpul procesării, astfel încât produsul pe care tu îl cumperi nu mai conţine deloc vitamine şi minerale, ci reprezintă un carbohidrat gol. Pentru a putea fi asimilat de către organism, el consumă rezervele de nutrienţi din corp în timpul digestiei, cu precădere pe aceia care dizolvă grăsimea şi colesterolul.

Dacă mănânci multe dulciuri, zahărul în exces (care până atunci a fost depozitat în ficat) începe să fie eliberat în sânge, sub forma acizilor graşi. Aceştia se depun pe abdomen şi în zona coapselor, iar tu te uiţi în oglindă cu disperare, neînţelegând ce s-a întâmplat cu silueta ta.

Tratamente pentru slăbit cu miere, scorţişoară şi lămâie

Bea dimineaţa, pe stomacul gol, un pahar cu apă caldă, în care ai dizolvat o linguriţă de miere pură şi jumătate de linguriţă de scorţişoară pudră.

Aceste remediu de slăbit are rezultate excelente, care se văd cu ochiul liber după o săptămână de folosire. Alternativ, dimineaţa şi seara poţi bea un cocteil sănătos, pe care să-l prepari dintr-o linguriţă de miere şi două linguriţe de zeamă de lămâie, amestecă-le într-un pahar cu apă caldă. Poţi bea acest remediu chiar de mai multe ori pe zi şi vei descoperi că te menţine hidratată şi plină de energie, creând totodată un mediu alcalin în organism, favorabil pentru arderea depozitelor de grăsime.

 


Distribuie
..