Fii mereu suplă şi sănătoasă! Cinci sfaturi utile oferite de Cameron Diaz

Distribuie

Cameron Diaz este o actriţă de succes şi o posesoare a unor forme corporale perfecte. Pe această cale vedeta a scris o carte despre cum să te alimentezi pentru a fi suplă şi sănătoasă. Iată câteva secrete de bază.

Actriţa Cameron Diaz a scris „Cartea corpului: legile postului, ştiinţa puterii şi alte modalităţi de a te îndrăgosti de propria siluetă”, în care s-a împărtăsit cu secretul succesului, al sănătăţii şi al puterii interioare. 
 
Iată care sunt sfaturile vedetei:

1. Bea neapărat apă imediat cum te trezeşti
Ştiai că după somn, organismul este deshidratat din cauza respiraţiei. În fiecare dimineaţă Cameron bea câte o sticlă de apă plată, după ce îşi spală dinţii.  Ea remarcă faptul că, imediat după acest lucru se simte plin de forţă şi energie. 

2. Mănâncă bine şi divers la micul dejun

Când Cameron era mică, mama ei îi pregătea în fiecare dimineaţă un mic dejun consistent pentru a avea suficientă energie pentru întreaga zi de şcoală. Acest obicei l-a păstrat până în prezent. Actriţa preferă să-şi înceapă ziua cu fulgi de ovăz cu dovlecei prăjiți și ierburi , ceapă eșalotă și albușuri de ou, sos ponzu japonez și suc de lămâie.

3. Consumă probiotici
Probabil ai auzit de probiotice, bacterii sănătoase conţinute în iaurt și în alte produse lactate pe care nutriţioniştii le recomandă de băut pentru a menține un echilibru în tractul digestiv. 

4. Iubeşte lămâile

Lămâia ajută la digestie și, potrivit experților, întăreşte imunitatea, de asemenea, conţine mai multe substanţe nutritive esenţiale , cum ar fi vitamina C, calciu și magneziu. Cameron Diaz adaugă suc de lămâie în apă, dressinguri şi alte bucate. 

5. Antrenamentele sunt distractive

Obiştunieşte-te să faci cât mai multe mişcări. Pe lângă antrenamentele la sală, alege să renunţi lift şi la maşină pe cât de posibil poţi. Cameron Diaz susţine obiceiul  a fi activ tot timpul, în fiecare zi, în fiecare minut.


Distribuie
..