Exerciţii simple şi eficiente care te ajută să slăbeşti RAPID şi să ai o siluetă DE VIS

Distribuie

Femeile ar face orice pentru ca să fie frumoase şi mereu într-o formă ideală. Nu contează nici banii pe care îi cheltuie şi nici efortul pe care îl depun pentru a arăta bine. Pentru ca să arăţi aşa cum îţi doreşti, trebuie să faci multă mişcare, însă nu toate exerciţiile sunt eficiente.

Dintre sutele de exerciţii pe care le poţi face, doar unele dintre ele sunt eficiente şi se văd rapid pe silueta ta.

Iată care sunt cele mai eficiente exerciţii fizice care te vor ajuta să  dai jos kilogramele în plus şi să scapi de celulită:

1. Exerciţiile la bicicletă medicinală. În cazul în care nu ai o bicicletă, încearcă să faci cât mai multe exerciţii folosind o bicicletă medicinală. În acest fel vei lucra toţi muşchii picioarelor şi abdomenului. Rezultatele se vor devea rapid.

2. Alergatul. Acesta îţi scluptează silueta foarte rapid şi fără a cheltui bani în vânt. Important este să îţi faci o încălzire de câteva minute şi apoi să începi să alergi. La început ritmul trebuie să fie mai lent şi cu cât te apropii mai mult de finalul cursei tale, cu atât viteza trebuie să crească.

3. Exerciţiile cu gantere. Pentru a obţine o siluetă de vis într-un timp record, trebuie să-ţi măreşti programul tău de exerciţii cu câteva mişcări cu gantere. Asfel de exerciţii grăbeşte arderea de grăsimi din organism cu aproximativ 30%.

4. Step aerobic. Acest tip de mişcare este foarte dinamic şi te ajută să scapi rapid de câteva kilograme în plus. Specialiştii garantează rezultate minunate în două săptămâni, mai cu seamă dacă ţii şi o dietă cu alimente sănătoase.

 5. Zumba şi dansul. Acest tip de antrenament este şi distractiv, dar te ajută şi să arzi sute de calorii în doar o oră. Zumba şi dansul sunt foarte eficiente mai ales dacă vrei să scapi rapid de burtică.


Distribuie
..