Exercițiul care îți întărește mușchii și te ajută să SLĂBEŞTI

Distribuie

Nu este nevoie să petreci ore întregi la sală, pentru a avea o siluetă perfectă. Îți spunem noi un exercițiu care te va ajuta să îți întărești mușchii și să scapi de kilogramele în plus.

Nu ai nevoie de o sală dotată cu cele mai noi aparate, pentru a avea un trup tonifiat. Este de ajuns să stai câteva minute cu fața în jos, sprijinindu-te pe vârful picioarelor și pe brațe. Încearcă să stai în această poziție de cel puțin două ori pe zi, măcar pentru două minute, și îți vei lucra multe grupe de mușchi. Ține, însă, cont că nu este atât de simplu pe cât pare, dar rezultatele se vor vedea după câteva săptămâni. Acest exercițiu îți întărește spatele, mușchii fesieri, te scapă de celulita de pe coapse, te ajută să ai un abdomen cu pătrățele și brațe frumoase.

Cum faci corect acest exercițiu

Pentru acest exercițiu nu trebuie să te miști, este important să stai nemișcat cât mai mult posibil. Încordează-ți mușchii abdominali și nu încerca să te relaxezi.

Ține-ți tălpile apropiate, pentru că altfel îți va fi greu să îți menții echilibrul, în timp ce va crește presiunea pe mușchii abdominali.

Picioarele trebuie să fie drepte și întinse bine, pentru că altfel presiunea pe mușchii abdominali va fi redusă și nu vei vedea rezultate.

Mușchii fesieri nu trebuie relaxați decât în momentul în care termini exercițiul.

Pentru ca exercițiul să fie realizat corect, partea inferioară a spatelui trebuie să fie dreaptă, nu curbată. Ai grijă să nu îți ții respirația în acest timp.

Pentru început, stai în această poziție pentru 10 secunde, apoi mărește perioada, până când ajungi la 2 minute. Fă o pauză, apoi repetă exercițiul de 5 ori.

sportnews.ro.


Distribuie
..