Ea deţine RECORDUL pentru cel mai mare fund din lume FOTO în articol

Distribuie

Are peste 200 de kilograme şi o circumferinţă a fundului care depăşeşte 2 metri. Sarah Massey, o femeie Chicago i-a uimit pe medicii din întreaga lume! Americanca Sarah Massey, în vârstă de 33 de ani nu are nişte dimensiuni de fotomodel, însă susţine că este tare mândră de felul în care arată.

 Sarah cântăreşte 203 kg, însă nu acesta este lucrul prin care a reuşit să se facă remarcată. Ceea ce o face specială este o parte a corpului care atrage privirea tuturor bărbaţilor, kanald.ro. Fundul ei măsoară în circumferinţă nu mai puţin de 214 cm, adică peste 2 metri, iar americanca susţine că acesta este punctul ei forţe. Ea a şi intrat în Cartea Recordurilor pentru dimensiunea gigant a fundului ei.

Sarah Massey nu se sfieşte să spună ca odată chiar a spart un vas de toaletă din cauza greutăţii şi a fundului ei imens. Cu toate astea, tânăra susţine că vrea să devină un model şi o sursă de inspiraţie pentru femeile cu dimensiuni XXL.

Femeia susţine ca nu are niciun fel de complex, dimpotrivă, se simte atrăgătoare căci ştie că toţi bărbaţii se uită la fundul ei. Are încredere în ea şi nu bagă în seamă răutăţile celor din jur.

„În fiecare zi aud câte un comentariu la adresa felului în care arăt. Fie că e de bine, fie că e de rău, lumea nu se poate abţine să nu comenteze. În trecut îmi era ruşine de felul în care arăt, dar acum sunt chiar mândră de înfăţişarea mea”, a mărturisit Sarah pentru cotidianul Daily Mail.


Distribuie
..