Dieta Sophia Loren! Vezi ce mănâncă şi cum prepară specialităţile

Distribuie

Sophia Loren recunoaşte la cei 80 de ani ai săi că reuşeşte să se menţină în formă şi să arate respectabil pentru o astfel de vârstă datorită faptului că a urmat o dietă sănătoasă, care a dat rezultate în timp.

Dieta ei este de tip mediteranean şi este bogată în peşte, ulei de măsline, nuci, verdeaţă şi fasole, scrie realitatea.net

În cele ce urmează vă vom prezenta o serie dintre specialităţile care-i sunt pe plac faimoasei vedete şi care sunt la îndemâna oricui.

Peşte în ulei de măsline

Se încinge uleiul de măsline şi se scufundă peştele întreg. Fiind vorba de ulei de măsline, peştele se prăjeşte sănătos şi îşi menţine proprietăţile nutritive, iar uleiul nu intra decât superficial în el, fiind şi el un aliment antioxidant incredibil de bun.

Salată cu chimen şi brânză

Această salată se realizează din brânză feta, foi mari de salată, seminţe de chimen şi sos vinegreta. Combinaţia aceasta de alimente duce la o reglare a metabolismului şi la eliminarea rapidă a tuturor toxinelor din corp, pe un termen foarte scurt.

Salată de linte verde

Lasă lintea fiartă la “dospit” împreună cu puţin oţet timp de 10 minute. Se adaugă puţină sare şi salata este gata. Are efect curativ şi curăţă intestinele.

Ciuperci marinate

Le poţi prepara simple sau acompaniate de legumele preferate. Nu trebuie decât să le tai, să le pui într-o tigaie, după care adaugi oţet, ulei, sare, piper şi alte mirodenii după gust, le pui pe foc şi le laşi să fiarbă la foc mic. După ce s-au fiert, trebuie lăsate cel puţin 4 ore la marinat, fiind o sursă incredibil de bună de proteine. 

 


Distribuie
..