Dieta ORIGINALĂ bazată pe APĂ. Rezultat GARANTAT în doar două săptămâni

Distribuie

Dietele sunt atât de multe, şi atât de sofisticate, unele din ele foarte costisitoare, iar altele necesită o atenţie şi efort exagerat. Iată o dietă revoluţionară care te va ajuta să scapi fără prea multă bătaie de cap de kilogramele care te deranjează.

Această dietă poate părea un pic ciudată, dar la sigur vei înţelege repede când vei vedea despre ce este vorba.

Se bea un pahar de apă călduţă dimineaţa pe stomacul gol, în timpul zilei se bea câte un pahar de apă înainte şi după orice masă, iar seara se bea din nou un pahar de apă calduţă înainte de somn.

Această dietă se ţine timp de două săptămâni şi nu afectează organismul.  Datorită consumului de apă înaintea fiecărei mese senzaţia de foame descreşte, şi apare senzaţia de satietate.

Astfel vei consuma mai puţine calorii, iar kilogramele în plus treptat vor dispărea.

Beneficiile acestei diete: Hidratează intens datorită unui consum mare de apă, pierzi kilogramele în plus şi nu este deloc costisitoare. Apa elimină toxinele şi favorizează o bună funcţionare a organismului şi la fluidizarea sângelui.

În timpul acestei diete, se recomandă consumul a cât mai multe fructe şi legume. Sportul este de asemenea necesar pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Deasemenea, e de dorit să renunţi la alimentele bogate în calorii, la sucurile acidulate şi la dulciuri.

Fă cât mai multă mişcare. Alege să mergi pe jos 30 de minute în fiecare zi, sau să mergi la sala de sport de 2- 3 ori pe săptămână, fie că vrei să începi cursuri de dans sau un sport anume, mişcarea este esenţială nu numai pentru a slăbi, dar şi pentru menţinerea sănătăţii.


Distribuie
..