Dieta MIRACULOASĂ a Nicoletei Luciu! Uite CE, CÂT şi CUM va mânca de sărbători

Distribuie

Nicoleta Luciu şi-a propus ca anul acesta să se răsfeţe cu toate bunătăţile de sărbători, de la cozonac şi sarmale până la lebar şi cârnaţi. Iată însă ce va face ca să nu se îngraşe în urma acestui adevărat festin!

Nicoleta Luciu pare să fi descoperit secretul păstrării siluetei perfecte! Pentru că tot se apropie Sărbătorile de iarnă, vedeta mărturiseşte că nu se va abţine de la niciuna dintre bucatele tradiţionale şi va mânca în voie sarmale şi cozonac, fără să se îngraşe! Vă întrebaţi cum este posibil? Ei bine, plănuieşte să le consume cât mai des, în cantităţi mici, iar apoi arde caloriile cu ajutorul ceaiului de ghimbir, scrie agentiadepresamondena.com.

De Sărbători voi mânca o dată la două ore, câte puțin șîncerc să nu amestec sarmalele cu friptura, lebar, cârnați, salata boef sau cozonacul.Mănânc din toate, câte puțin și nu amestec nimic. Adică, dacă vreau,dimineața mănânc lebar, la 10.00 cârnați, la 12.00 sarmale și tot așa. Plus că beau ceai de ghimbir pentru că asta arde caloriile. La 2 litri pui 2lingurițe rase de ghimbir și bei înainte de masăcâte o cană”, a declarat Nicoleta Luciu.


Distribuie