Dieta minune a Andrei. Cum și-a păstrat silueta perfectă după două nașteri

Distribuie

Andra arată senzațional după două sarcini și are o siluetă de invidiat. Artista a recunoscut că a apelat la o dietă simplă care a ajutat-o să scape de kilogramele acumulate în timpul celor două sarcini și a reușit să topească 15 kilograme în patru luni.

Potrivit Libertatea pentru femei, Andra a ținut regim timp de patru luni, timp în care a încercat să renunțe carbohidrați și a consumat mai mult proteine slabe, potrivit Antena Stars. Ea a avut grijă ca micul dejun să fie masa cea mai importantă a zilei, unde nu i-au lipsit proteinele, vitaminele și fibrele. Astfel, Andra mânca dimineața cereale fără zahăr, roșii, ouă și puțină brânză. La prânz artista avea voie să mănânce supe, pulpe de pui gătite la cuptor sau salate. După ora 18.00, Andra nu a mai consumat nimic, în afară de lichide.

Andra a dezvăluit recent și secretul frumuseții. “Mă demachiez în fiecare seară, oricât de obosită aș fi după un spectacol. În plus, folosesc o mască de piersici foarte bună care îmi curăță tenul excelent. Mama mea și-o aplica des, cândva. Folosesc și alte măști naturale, deși recunosc că uneori îmi este lene”, a mărturisit Andra.

libertatea.ro


Distribuie
..