Dieta lui Kourtney Kardashian este mai simplă decât crezi
Oare cum își menține Kourtney Kardashian, mamă a trei copii, forma fizică de invidiat? Mănâncă foarte sănătos și face sport regulat. Vedeta a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi, iar dieta ei este mai simplă decât crezi.
Recent, Kourtney Kardashian a detaliat în aplicația ei dieta care o ajută să se mențină într-o formă fizică de invidiat. La loc de cinste este oțetul de mere, pe care Kourt îl amestecă cu apă înainte de a-l bea. Și Miranda Kerr și Scarlett Johansson sunt mare amatoare ale oțetului de mere. Și au și de ce! Oțetul de mere oferă o serie variată de beneficii precum menținerea sub control a zahărului din sânge, diminuarea riscului apariției diabetului sau a altor boli și reducerea greutății. Dar asta nu e tot. Noi am găsit zece beneficii ale oțetului de mere.
Dar iată cum arată pas cu pas planul alimentar zilnic al lui Kourney Kardashian.
Dieta lui Kourtney Kardashian
Îmediat ce se trezește
„În fiecare dimineață, când mă trezesc, iau suplimente de colagen pe stomacul gol. După aproximativ 20 de minute, de obicei, beau o lingură de oțet organic de mere amestecat într-un pahar cu apă. Ambele obiceiuri au o tonă de beneficii asupra sănătății, incusiv asupra pielii tale sau a modului în care corpul tău procesează nutrienții.“
Înainte de micul dejun
„Înainte de micul dejun, iau un shot de probiotice de origine vegană. Apoi, aproape în fiecare dimineață, mănânc budincă de avocado proaspăt făcută, cu alge organice E3Live, pudră proteică din bulion de oase și ulei MCT (n.red.: MCT vine de la Medium Chain Triglycerides – trigliceride cu lanț mediu, care reprezintă o grasime sănătoasă, extrasă din nuca de cocos). Prepararea durează doar câteva minute, iar grăsimile sănătoase conținute în această mâncare îmi dau energie înainte de un antrenament.“
Micul dejun
„După exercițiile fizice – pe care încerc să le fac de 5-6 ori pe săptămână, dimineața – de obicei mănânc un castron cu terci de ovăz integral, pe care îl prepar la aragaz (cel instant nu este la fel de bun), la care adăug fructe și presar apoi niște semințe, polen sau miere.“
Prânzul
„Iubesc salatele așa că mănânc o salată la fiecare prânz. La salată adaug diverse tipuri de proteine, cum ar fi pui sau somon. Ori de câte ori este posibil, încerc să fac propriul meu dressing – balsamic sau cu ghimbir, deoarece dressingurile cumpărate din magazin conțin mult zahăr și conservanți inutili.“
Gustarea de după amiază
„Dacă mi-e foame după-amiaza, mănânc legume proaspete cu hummus de avocado, migdale crude sau fructe proaspete. Obișnuiesc să beau ceai verde foarte cald imediat după masa de prânz.“
Gustarea de dinainte de cină
„Seara, înainte de cină, beau din nou oțet de mere amestecat cu apă, apoi iau un alt shot de probiotice.“
Cina
„Îmi plac supele proaspete, simple, făcute cu sparanghel, cartofi dulci sau sfeclă. Atunci când este rece afară, prepar curcan cu chili. De obicei fac aceste mâncăruri duminica, așa că le am în frigider și apelez la ele dacă sunt foarte ocupată în timpul săptămânii și nu am când să gătesc.“
O gustare dulce
„Chiar dacă în marea parte a timpului mănânc sănătos, cred că este foarte important să mănânci și ceva dulce – mai ales atunci când merită, cum ar fi budinca de semințe de chia și ceai Matcha a lui Chef K.“