DIETA Kate Middleton! Uite ce mănâncă ducesa, ca să arate PERFECT!FOTO

Distribuie

Ducesa de Cambridge are un nou regim alimentar, prin care are o noua siluetă şi o piele mai frumoasă. Mai mult, regimul ar ajuta părul şi unghiile să arate cât mai bine. Meniul este însă drastic, 100% crud.

Principiul de bază în această dietă alimentară este: 75% din meniu este crud, iar restul de 25% – tratate termic. Cu toate acestea, Kate a ales varianta cea mai grea a dietei – meniu crud 100%, potrivit libertatea.ro.

Pe lângă beneficiile unui aspect fizic perfect, alimentele crude sunt bogate în substanţe nutritive care îmbunătăţesc sănătatea. Nu există o regulă, dar prelucrarea termică trebuie să se facă la peste 47 de grade. Distruge altfel enzime benefice.

Dieta include nu numai fructe şi legume crude, dar şi peşte şi carne crudp, iar îndulcitorii artificiali sunt excluşi. Opţiunile pentru îndulcirea diverselor alimente pot fi doar ştevia sau mierea naturală.

Ce persoane nu trebuie să urmeze această dietă?

Dieta cu alimente crude nu este recomandată pentru mamele însărcinate şi care alaptează. Copiii şi persoanele în vârstă ar trebui să nu fie supuse acestui regim alimentar. Există un risc şi pentru persoanele care suferă de anemie.

Dieta Kate Middleton – variante de meniu

Ducesa de Cambridge adora sa consume pește crud marinat in suc de lamaie sau condimentat. Acompaniamentul potrivit pentru acest peste sunt felii de avocado proaspete.

Un alt meniu este format din fructe sau legume. Kate, de multe ori mananca supa de rosii crude. Printre bauturile preferate de Kate Middleton se numara laptele de nuca de cocos.

Alte celebritati care urmeaza dieta cu alimente crude sunt Scarlett Johansson si Demi Moore.


Distribuie