Dieta cu pepene verde sau cum să pierzi 4 kg în 10 zile

Distribuie

Dieta cu pepene verde te ajută să slăbeşti 4 kg în 10 zile! Vrei să mai pierzi câteva kilograme, dar şi să te bucuri de plăcerile culinare ale verii? Acum, poţi împuşca doi iepuri dintr-o lovitură: mănânci pepene verde pe săturate şi slăbeşti văzând cu ochii.

Micul dejun

Micul dejun este acelaşi în fiecare zi: o felie de pepene verde, 50 g de pâine neagră prăjită (2 felii), o cană de ceai sau de cafea îndulcită cu zaharină.

Prima zi

Prânz: 100 g de carne fiartă de vită, 100 g de orez fiert, sos de roşii şi o felie de pepene verde, ca desert. Carnea de vită trebuie să fie slabă, iar la fiert, se pot adăuga, după gust, condimente (piper, ienibahar, dafin). Sosul de roşii se obţine astfel: se spală 2-3 roşii, se taie cubuleţe şi se pun la fiert cu apă, 2-3 picături de ulei şi condimente (sare, cimbru, piper, dafin).

Cină: este compusă din următoarele ingrediente: 50 g de brânză de vaci, o felie de pâine neagră prăjită şi una de pepene verde.

A doua zi

Prânz: o felie de pâine neagră prăjită, 50 g de piept de pui sau de curcan fiert, o felie de pepene verde.

Cină: 100 g de peşte slab, fiert sau la grătar, o felie de pâine neagră prăjită şi una de pepene verde.

A treia zi

Prânz: 50 g de spaghete cu sos de roşii şi brânză rasă. La desert, se mănâncă pepene verde pe săturate.

Cină: 300 g de salată de legume (roşii, castraveţi, ardei, ceapă, salată verde) şi o felie de pepene verde. La salată se poate adăuga o linguriţă rasă de ulei de măsline şi sare, dar fără a exagera, pentru că sarea reţine apa în organism.

A patra zi

Prânz: un castron de supă-cremă de legume şi crutoane, din 50 g de piept de pui fiert, o felie de pâine neagră prăjită şi o felie de pepene verde.

Cină: 150 g de cartofi natur, telemea rasă şi verdeaţă. La desert, se poate mânca pepene verde pe săturate.

A cincea zi

Prânz: 50 g de carne fiartă de vită, sote de ciuperci şi orice cantitate de pepene verde. Sote-ul de ciuperci se pregăteşte astfel: 200 g de ciuperci curăţate şi spălate se taie felii. Se pun la fiert 10 minute în apă cu sare. Se curăţă o ceapă, se spală şi se taie mărunt, se căleşte în 20 g de unt, după care se adaugă ciupercile, dafin, piper, ienibahar şi sare după gust. Se adaugă puţină apă şi se fierbe înăbuşit. La sfârşit se adaugă verdeaţă.

Cină: 50 g de brânză de vaci, două felii de pâine neagră prăjită şi orice cantitate de pepene verde.

A şasea zi

Prânz: 150 g de piept de pui fiert, 200 g de fasole verde şi o felie de pepene verde.

Cină: 200 g de salată de roşii cu telemea şi verdeaţă şi o felie de pepene verde.

A şaptea zi

Prânz: 100 g de salată de varză albă, 100 g de piept de pui fiert sau la grătar şi o felie de pepene verde.

Cină: o felie telemea, o felie de pâine neagră prăjită şi 300 g de salată de fructe. Salata de fructe: o felie de pepene verde, jumătate de piersică şi o felie de pepene galben. Poţi stropi salata cu o linguriţă de rom.

A opta zi

Prânz: 30 g de orez fiert, sote de ciuperci (făcut după reţeta de mai sus) şi sos de roşii. 
Desert: o felie de pepene verde.

Cină: 200 g de dovlecei pane, o felie de pâine neagră prăjită şi o felie de pepene verde. Dovleceii pane se fac după următoarea reţetă: un dovlecel mediu (200 g) se spală, se curăţă de coajă şi se taie rondele. Se presară un praf de sare peste ei şi se lasă 10 minute. Între timp, se prepară compoziţia prin care se vor da înainte de a-i pune la prăjit: se bat două ouă cu puţină făină şi condimente. Se vor pune la prăjit într-o tigaie de teflon bine încinsă, cu un strop mic de ulei. După prăjire, se pun într-un vas şi se toarnă peste ei mujdei şi verdeaţă.

A noua zi

Prânz: 150 g de cartofi natur, peste care se presară verdeaţă şi puţină brânză telemea rasă, 150 g de piept de pui fiert şi o felie de pepene verde.
Cină: 300 g de salată de varză albă cu roşii, mărar, puţin ulei şi sare. Pepenele verde se mănâncă la discreţie.

A zecea zi

Prânz: 100 g orez fiert, 150 g de peşte la grătar şi o felie de pepene verde. 
Cină: 50 g de brânză de vaci, o felie de pâine prăjită şi pepene verde la discreţie.

Pentru a obţine rezulatul scontat, dieta trebuie respectată cu stricteţe şi asociată cu mişcarea. Se vor bea zilnic 1,5-2 l de lichide (ceaiuri de plante neîndulcite, apă plată cu lămâie şi sucuri naturale de fructe, fără îndulcitori).

De asemenea, în dieta cu pepene verde, se va încerca, pe cât posibil, să se ia cina înaintea orei şase seara.

unica.ro.


Distribuie
..