Dieta cu drojdie de BERE face minuni! Iată cum funcţionează

Distribuie

Drojdia de bere este recomandată pentru efectele sale benefice asupra organismului, ea fiind folosită încă din antichitate. Utilizată în curele de slăbire, drojdia de bere are efectul de a accelera arderea grăsimilor şi ajută în lupta contra celulitei.

Principiile acestei diete cu drojdie de bere sunt foarte simple:

Se consumă o lingură de drojdie de bere proaspătă sau jumătate de linguriţă de granule de drojdie uscată la micul dejun, apoi aceeaşi cantitate cu jumătate de oră înainte de fiecare masă.
Acest consum de drojdie de bere se menţine timp de 2 săptămâni.

Cromul conţinut de drojdia de bere scade pofta de mâncare şi nevoia de dulce, de aceea drojdia este benefică şi persoanelor cu diabet.

Pentru ca gustul şi mirosul drojdiei de bere pot fi neplăcute, ea se poate lua în combinaţie cu miere, cu iaurt, cu ceai sau cu sucuri de fructe.

O altă modalitate de consumare a drojdiei de bere este să o combini cu iaurt. Îţi recomandăm iaurtul grecesc, întrucât are o textură mai cremoasă şi, conform studiilor, intensifică topirea grăsimilor şi previne apariţia tulburărilor digestive, cum ar fi balonarea şi constipaţia. Aşadar, tot ce trebuie să faci este să amesteci o linguriţă de drojdie cu 125 g iaurt grecesc.

Este bine de ştiut că drojdia de bere poate fi dizolvată şi în băuturi, în special în ceaiuri. Zilnic, poţi consuma 2 căni de ceai de afine cu o linguriţă de drojdie. Ceaiul se consumă între două mese principale. Deasemenea se poate dizolva în sucuri de fructe.

Pe tot parcursul dietei cu drojdie de bere este important să îţi hidratezi organismul cu 2 litri de apă în fiecare zi şi să faci mişcare, pentru a putea determina organismul să accelereze procesul de ardere a grăsimilor.

Obezitatea se tratează şi ea cu ajutorul acestui remediu natural. Persoanele care vor să slăbească pot urma o cură cu drojdie de bere: câte trei linguriţe pe zi, luate pe stomacul gol, timp de 20 de zile pe lună.

Ce conţine drojdia de bere

Drojdia de bere este, de fapt, un complex de vitamine şi minerale. Îţi furnizează, printre altele, o mulţime de vitamine din complexul B, vitamina D, vitamina E, calciu, magneziu, crom, seleniu, fosfor, enzime, fibre şi aminoacizi.

silueta-sanatate.dcnews.ro.


Distribuie