Dieta cu cafea: Trucul femeilor din Turcia pentru a scăpa RAPID de kilogramele în plus

Distribuie

Cafeaua conţine antioxidanţi care împiedică distrugerea celulelor. Cofeina, principalul element din compoziţia bobului de cafea, stimulează sistemul nervos, reduce temporar starea de oboseală şi favorizează digestia.

Datorită numeroaselor sale beneficii, aceasta este acum folosită cu succes şi în tratamente de remodelare corporală, oferind rezultate rapide şi de durată. Împachetarea cu cafea este o procedură sută la sută naturală, prin care se obţin o scădere în greutate de până la un kilogram după primele şedinţe, dar şi o îmbunătăţire vizibilă a aspectului pielii. Nu se elimină doar surplusul de apă, ci şi toxinele, metalele grele şi grăsimile. 

Împachetarea cu cafea este precedată de un peeling corporal cu produs natural pe bază de zaţ de cafea. După curăţarea pielii se aplică un ulei hidratant cu alge marine şi extract de sâmburi de struguri. Zonele de tratament sunt acoperite apoi cu o mască realizată din gel termo-activ de cafea. Pentru o mai mare eficacitate, împachetarea are loc la tunelul cu infraroşii sau termocuvertă. În cazul persoanelor cu probleme vasculare se foloseşte o cremă anticelulitică în locul gelului termo-activ. Odată încheiată procedura, produsele continuă să acţioneze la nivel celular, aşa că duşul trebuie evitat timp de trei ore. Nu este o terapie-minune, cu rezultate peste noapte. Este nevoie de perseverenţă şi de minimum două şedinţe intensive pe săptămână. Programul exact, ca şi frecvenţa şedinţelor se vor stabili împreună cu terapeutul, în funcţie de necesităţile fiecăruia, dar sunt necesare minimum două şedinţe pe săptămână.
Substanţele naturale active de cafeină, alge marine şi iederă îşi continuă efectul încă două, chiar trei ore după efectuarea procedurii. Corpul răspunde excepţional la acest tratament, însă sunt necesare câteva atenţionări. Se recomandă consumul moderat de cafea (o cană pe zi, iar dulciurile şi alcoolul sunt interzise). O dietă raţională este utilă pentru obţinerea de rezultate excelente. 
Beneficii:
slăbire rapidă şi uniformă
eliminarea excesului de apă din organism
eliminarea depozitelor de grăsime
catifelarea pielii şi dobândirea fermităţii 
energizarea organismului şi reducerea stresului
scădere în centimetri 
reducerea celulitei până la 40% după tratament
eliminarea vergeturilor aflate în stare incipientă, localizate pe fese, coapse şi abdomen
pielea devine luminoasă, recăpătându-şi elasticitatea.

Distribuie
..