Dieta care te ajută să slăbeşeşti în timp ce dormi

Distribuie

Un medic din Statele Unite ale Americii a creat o dietă care poate ajuta toate femeile să dea jos kilogramele nedorite în timpul somnului, fără ca să pună în pericol sănătatea acestora. Vezi mai jos în ce constă această dietă.

Medicul se numeşte Caroline Apovian, de la Boston Medical Centre şi a inventat o dietă care asigură pierderea a 3 kilograme în doar o săptămână, scrie lyla.ro

Partea cea mai interesantă este că această dietă nu presupune scoaterea din alimentaţie a mâncărurilor despre care se ştie că îngraşă, precum cartofii şi pastele sau băuturile alcoolice.

Medicul mai sus menţionat a studiat timp de 25 de ani pentru a crea această dietă, intitulată Overnight Diet şi care presupune consumul a trei cocktailuri speciale pe parcursul unei săptămâni.

În afară de aceste cocktailuri, avem voie să mâncăm absolut orice, fără să ne confruntăm astfel cu foamea caracteistică oricărei diete.

Mai mult decât atât, doctorul susţine că această dietă asigură menţinerea masei musculare, spre deosebire de majoritatea dietelor în timpul cărora pierdem şi o mare cantitate din masa musculară corporală.

Dieta:

Într-o singură zi din timpul săptămânii persoanele care o urmează trebuie să consume trei cocktail-uri speciale, bogate în substanţe nutritive, fără niciun alt aliment.

În celelalte şase zile ale săptămânii se consumă alimente precum carne, peşte sau ouă, care să ajute masa musculară să-şi recapete energia.

Ce conţin cocktail-urile

Caroline Apovian a demonstrat ce cockail-uri ajută la procesul de slăbire şi anume cele din diferite legume (castraveţi, morcovi, roşii, ţelină), proteine, fructe (ananas, banane, mere, portocale).

Ce poate fi mai simplu?

 


Distribuie
..