DIETA: Andreea Marin

Distribuie

Chiar dacă în tabloide este criticată pentru faptul că a luat câteva kilograme în plus, Andreea Marin este o femeie care nu se sfieşte să recunoască faptul că preferă să fie sănătoasă, în loc să fie slabă şi să îşi distrugă organismul. Vezi ce conţine dieta Zânei.

Dacă mai punem la socoteală şi faptul că este mamă, nu putem spune decât că are o dietă care cu siguranţă da roade, mai ales la capitolul sănătate, notează lyla.ro.

Ea a vorbit în nenumărate rânduri despre ce anume face pentru a-şi menţine proporţiile, chiar dacă nu se încadrează în ceea ce unii ar numi “măsurile perfecte”.

Dieta cu grapefruit

Aşa că, iată ce fel reuşeşte fosta Zână a Surprizelor să se menţină în formă:

“Nu e bine să o recomanzi punct cu punct, însă vă pot spune câteva lucruri generale.

Dieta sănătoasă înseamnă să mănânci din două în două ore, iar eu asta fac. Dimineaţa mănânc seminţele sănătoase combinate cu un iaurt şi cu fructe. Înainte de asta, iau pe stomacul gol o cană cu apă caldă cu oţet de mere şi cu zeamă de lămâie, pentru că îţi curăţă organismul.

Între două mese mănânc o pară cu migdale sau altceva, o gue.

La prânz mănânc o supă sau o friptură cu salată. Nu combin carnea cu brânză, de exemplu.

Seara mănânc o salată foarte mare. Am voie să mănânc şi o felie de pâine cu caşcaval. În rest, apă cât cuprinde, ceaiuri şi limonadă”, şi-a descris Andreea Marin dieta.

 


Distribuie