Descoperă eficienţa dietei cu MORCOVI. Te ajută să scapi RAPID de kilogramele în plus

Distribuie

Orice femeie tinde să aibă un corp frumos şi practic majoritatea apelează la diverse diete pentru ca să aibă o siluetă de vis, însă nu întotdeauna acestea dau şi rezultate. În acest articol este prezentată o dietă extraordinară, care în decurs de trei săptămâni te va ajuta să obţii formele la care visezi.

Dieta de trei săptămâni

Această dietă cu morcovi durează trei săptămâni, dar se ţine doar două zile pe săptămână. Cu jumătate de oră înainte de micul dejun se bea un pahar de apă în care se pun o linguriţă de miere şi una de oţet de mere, informează incomemagazine.ro.

La micul dejun se bea o cană de ceai şi se consumă o salată simplă, din 500 g de morcovi raşi cu puţin ulei şi pătrunjel sau mărar, iar dacă vrei poţi să adaugi şi suc de lămâie.

La ora 11 se bea un pahar cu suc de morcovi.

La prânz (ora 14) se consumă un bol de supă de zarzavat şi 500 g de morcovi fierţi, asezonaţi cu verdeaţă. Este indicat să nu-i fierbi într-o cantitate mare de apă, ci să-i înăbuşeşti.

La ora 17 se savurează o ceaşcă de ceai (neîndulcit).

La cină se serveşte un bol cu supă caldă de zarzavat.

Important de ştiut

Mestecarea unui morcov crud după masă ajută la eliminarea germenilor din cavitatea bucală, curăţă dinţii eliminând particulele de mâncare dintre dinţi şi ajută la întărirea gingiilor.


Distribuie
..