Descoperă dieta care îţi satisface toate poftele şi îţi dă starea de bună dispoziţie

Distribuie

Starea bună este influenţată nu doar de ce se întâmplă zi de zi în viaţa noastră, dar şi de alimentaţie. Atunci când ţinem diverse diete, ne indispunem de la lipsa vitaminelor, iar în cele din urmă, poate apăraea şi depresia.

Totuşi există o dietă  care te ajută şi să slăbeşti într-un timp foarte scurt şi totodată îţi menţine starea de bună dispoziţie. Aceasta este dieta Bucuriei, care nu doar te ţine în formă, dar şi te face mai fericită

Mic dejun:

Pune la fiert 60 de militri de lapte, 60 de militri de apă şi 60 de grame de seminţe quinoa . După ce le scoţi, acoperă amestecul şi lasă-l să stea 15 minute. Adaugă 120 de grame de afine cu un vârf de cuţit de scorţişoră, peste care pui o lingură  de alune de pădure.

Prânz:

Pune 400 de grame de boabe de fasole, 60 de grame de ardei roşu copt, o linguriţă de ulei de măsline şi un ardei iute. Adaugă 120 de grame de salată verde şi o conservă de somon. Stropeşte tot cu două linguriţe de zeamă de lămâie.

Cina:

Pune o linguriţă de ulei de măsline în tigaie. Odată ce se încălzeşte, adaugă şase creveţi şi o bucată de usturoi. Prepară creveţii până devin opaci. Amestecă roşii coapte, iar cu un varf de linguriţă de şofran şi un vârf de linguriţă de sos iute. Pune două linguri de orez fiert şi ardei. Pune tot în tigaie şi amestecă.

Alimentele din această dietă conţin hormonul fericirii.


Distribuie
..