Descoperă cum să ai o siluetă IMPECABILĂ, fără diete şi fără exerciţii fizice

Distribuie

Femeile vor să fie mereu frumoase, gingaşe şi suple, iar frumuseţea deseori este umbrită de kilogramele în plus. Ca să arate bine, femeile apelează la diferite diete, exerciţii care le consumă şi bineînţeles, cheltuie bani fără rost. Experţii susţin că putem scăpa de kilogramele în plus fără să facem schimbări în alimentaţie şi fără să facem exerciţii fizice. Ceea ce trebuie să facem însă este să petrecem mai mult timp stând în picioare.

Potrivit unui studiu realizat de WeightWatchers, 67 la sută dintre oameni îşi petrec 20 de ore pe zi stând jos sau întinşi.

 “Chiar dacă faci exerciţii cel puţin 30 de minute pe zi,  poţi să întâmpini probleme de sănătate din cauza sedentarismului. Mesajul este clar: Mişcaţi-vă mai mult şi staţi jos mai puţin”, a declarat Stuart Biddle, profesor în cadrul Universităţii Loughborough.

“Bineînţeles, că orice activitatea fizică suplimentară şi un regim alimentar atent vor ajuta şi mai mult, însă schimbările mici, precum statul în picioare şi mişcarea la fiecare jumătate de oră poate reprezenta un pas important în pierderea kilogramelor care sunt în plus. Schimbările trebuie făcute treptat. Dacă te mişti mai mult stând în picioare, atunci beneficiile vor fi şi mai mari”, a mai spus Stuart Biddle.

Profesorul a întocmit o listă cu câteva schimbări care pot fi făcute pentru ca oamenii să nu mai stea jos sau întinşi atât de mult timp. Câteva dintre ele ar fi: vorbirea la telefon stând în picioare, mutarea calculatorului pe masa de călcat, udarea grădinii cu stropitoarea şi nu cu furtunul şi spălarea manuală a vaselor.

Cercetătorii au descoperit că cinci minute de stat în picioare la fiecare 30 de minute într-o zi de lucru, este echivalent cu arderea a peste 2.500 de calorii într-o lună.


Distribuie
..