Cum slăbeşti RAPID, mâncând DISOCIAT

Distribuie

Dieta Rina este o dietă disociată care te ajută să slăbeşti 15-20 de kilograme în 90 de zile. Vezi cum se ţine dieta Rina, ce trebuie să mănânci pe zile şi ce mai poţi face pentru rezultate rapide şi spectaculoase!

Ce este dieta Rina

Dieta Rina este o dietă disociată pe zile, adică îţi cere să mănânci un singur tip de alimente într-o zi şi nu permite combinaţiile, de exemplu nu ai voie să mănânci carne cu pâine. Această cură de slăbire promite să te scape de 15-20 de kilograme în 90 de zile dacă respecţi întocmai regulile ei.
O altă parte bună, spun cei care promovează această dietă disociată, este aceea că ea îţi schimbă metabolismul, deci după ce slăbeşti nu te vei mai îngrăşa la loc.

Cum se ţine dieta Rina

În fiecare zi de dietă micul dejun constă în fructe. Poţi să mănânci două mere, două pere, o banană sau orice fructe îţi plac. Dacă vrei mai poţi să adaugi un ceai sau o cafea fără zahăr şi fără lapte. Pentru prânz şi cină dieta Rina este formată dintr-un ciclu de patru zile şi fiecare are un alt meniu, ziua 1 – alimente bogate în proteine, ziua 2 – legume, ziua 3 – alimente bogate în carbohidraţi şi ziua 4 – fructe. Este important să păstrezi ordinea zilelor, să nu sari peste mese şi să nu trişezi.
Aşadar, în ziua 1 vei mânca
– la micul dejun fructe
– la prânz şi la cină carne, ouă, iaurt. Acestea trebuie să fie slabe, iar pentru alimentele care trebuie gătite se folosesc metode dietetice: fiert, la cuptor, la aburi, etc.
În ziua 2 vei mânca
– la micul dejun fructe
– la micul dejun şi la cină legume de orice fel, gătite sau crude, dar fără ulei. Poţi folosi condimente, sosuri naturale din legume.
În ziua 3 vei mânca
– la micul dejun fructe
– la prânz şi la cină pâine, paste, covrigi fără grăsime. Poţi folosi din nou condimente.
În ziua 4 vei mânca
– la micul dejun fructe
– la prânz şi la cină fructe, nuci şi alune.
După cele patru zile se reia ciclul de la ziua 1.

Ce trebuie să mai ştii despre dieta Rina

Pentru rezultate rapide şi de durată cu dieta Rina trebuie să ţii cont de următoarele:
– În zilele 1, 2 şi 3 fructele se mănâncă numai la micul dejun.
– În toate zilele de dietă se consumă apă cât mai multă.
– Între mese trebuie să treacă cel puţin două ore.
– După cele 90 de zile ale dietei Rina, micul dejun va consta doar în fructe timp de încă 90 de zile.

unica.ro.


Distribuie
..