Cum să dai jos RAPID 5 kg! Cura de detoxifiere a limfei, ţinută de o vedetă

Distribuie

Ioana Ginghină a devenit conştientă de importanţa alimentaţiei în viaţa ei şi, de câţiva ani buni, ea promovează unui stil de viaţă sănătos, fiind o adeptă convinsă a metodelor naturale.

Atunci când vrea să-şi cureţe organismul de toate acumulările nocive, Ioana Ginghină este dispusă să treacă printr-o cură de detoxifiere a limfei, destul de agresivă. Rezultatele obţinute merită efortul, susţine artista, pentru că „limfa e ” vinovată” de multe dintre problemele noastre femeieşti, estetice sau nu”, scrie unica.ro.


Cura de detoxifiere a limfei ţinută de Ioana Ginghină este benefică şi în lupta împotriva celulitei, iar în ziua în care o începe, vedeta a băut doar apă. De asemenea, cura poate fi ţinută, în prima zi, şi cu sare amară. „Ceea ce fac eu atunci când vreau cu orice preţ un abdomen plat, beau un pahar de apă cu o lingură de sare amară (sulfat de magneziu), după o masă copioasă. În acest mod, în 2-3 ore îmi curăţ colonul şi mâncarea nu are timp să se depună”, spunea Ioana atunci când vorbea despre detoxifierea cu sare amară.

Soluţia propusă de soţia lui Alexandru Papadopol are bază experienţa vedetei, însă cura nu este la îndemâna oricui, pentru că este destul de agresivă pentru organism, aşa cum şi ea recunoaşte. După cura de detoxifiere de cel puţin o zi, urmează „coşmarul”: „trei zile în care trebuie să beţi doar un fel de suc format din 2l apă + 1l suc de grepefruit + 250ml suc de lămâie + 750ml suc de portocale. În total 4l de lichid pe care trebuie să-l bei întreaga zi. Cura de curăţare a limfei, ţine 3 zile”, a scris Ioana Ginghină pe site-ul ei.

Sfatul vedetei, după ce a ţinut cura de o zi cu sare amară este următorul: „Nu ieşiţi din casă. Detoxifierea presupune drumuri multe la W.C, aşa că staţi doar în casă. Veţi avea ameţeli, dureri de cap şi alte simtome normale într-o detoxifiere. Corpul scapă de toxine, deci cu cât sunteţi mai „contaminaţi”, cu atât simtomele vor fi mai multe şi mai greu de suportat. Nu renunţaţi, gândiţi-vă că merită”.

Totuşi, rezultatul obţinut merită toate eforturile, pentru că, după cură, Ioana susţine că: „am slăbit 5kg, efemere dacă nu am grijă, în această perioadă, ce mănânc;am un ten extraordinar; mă simt foarte bine şi sunt plină de energie; picioarele mele sunt mult mai suple şi vizibil mai puţină celulită; abdomenul meu este plat, chiar foarte plat şi mă simt extrem de bine”.


Distribuie