Cum să ai SÂNII mai tonifiaţi şi mai fermi

Distribuie

Pentru tonifierea pielii sânilor și evitarea instalării vergeturilor, ori adâncirea lor trebuie să faci câteva lucruri. Iată care sunt acestea.

Pentru tonifierea pielii sânilor și evitarea instalării vergeturilor, ori adâncirea lor, nu uitați de hidratare după fiecare duș sau decorsetare de sutien.

În plus, optați pentru dușurile calde-reci în zona bustului și faceți zilnic automasaj cu creme speciale, cu extracte diverse, care intensifică circulația și metabolismul local, notează oanacuzino.ro.

Automasajul și masajul sunt esențiale în menținerea frumuseții sânilor, întrucât aceste zone stau ore întregi în repaus, uneori paralizate într-un sutien prea strâmt. Când ajungeți acasă, practicați câteva mișcări și exerciții și masați blând, optând pentru un maieu, ori sutien de casă din bumbac, fără sârme sau elastic.

Încercați să ajungeți măcar o dată pe săptămână la piscină sau bazin de înot, pentru că înotul îmbină activitatea întregii musculaturi cu un masaj hidric generalizat, benefic pentru circulația limfatică și sanguină.

În fiecare zi se recomandă exerciții simple, precum următorul: uniți măinile, palmムpe palmă, mențineți coatele la înăƒlțimea umerilor și strângeți, inspirând, fărムsă separați degetele. Menţineţi respirația și palmele unite, timp de 3 secunde apoi destindeți, expirând. Repetați acest exercițiu de 20 ori.


Distribuie
..