Cum previi lăsarea sânilor

Distribuie

Lăsarea sânilor este, din păcate una dintre cele mai neplăcute aspecte ale îmbătrânirii. Există însă și alte aspecte care duc la lăsarea lor.

Renunță la fumat

În afara faptului că țigările îți distrug căile aeriene, tutunul este responsabil cu distrugerea colagenului și a elastinei din piele, ceea ce duce la îmbătrânirea prematură a pielii din jurul sânilor.

Nu te expune la soare

Expunerea intensă la razele ultraviolete a celor mai sensibile zone ale corpului nostru este, conform medicilor, interzisă. În afara disconfortului creat de arsurile solare, pielea se subțiază și rezultatul final este o piele lăsată plină de riduri.

 

Ia-ți un sutien potrivit

Un sutien care nu ți se potrivește te poate face să ai o postură greșită sau să nu îți ofere suficient suport. Un sutien bun n-o să te facă să ai sâni mai fermi, dar poate preveni durerile de spate dacă ai sâni mari sau te poate ajuta să ai o postură mai bună.

Stai dreaptă!

Majoritatea femeilor au o postură greșită. De obicei, stau și merg aplecate în față. Asta face ca sânii lor să atârne mai greu în partea din față. Adu-ți aminte să stai mereu dreaptă, o să vezi diferențele repede.

Menține-ți greutatea

Dacă treci de la o greutate la alta într-un interval foarte scurt o să vezi schimbări ale texturii pielii din jurul sânilor. Pielea o să-și piardă elasticitatea mult mai repede, din cauza oscilațiilor de greutate.

Fă sport!

Chiar dacă sânii tăi nu sunt în totalitate mușchi, anumite exerciții te pot ajuta să previi lăsarea sânilor prin întărirea ligamentelor din zona pectorală.

Folosește aloe vera

Antioxidanții din aloe vera previn distrugerea pielii din cauza radicalilor liberi, iar proprietățile de hidratare ale acestei plante vor menține pielea suplă.

Bea apă

Apa ajută la hidratarea corpului și face ca pielea să rămână fermă și strălucitoare.

Masează!

Un masaj cu ulei de cocos poate crește elasticitatea pielii din zona sânilor.

unica.ro.


Distribuie
..