Cele mai „TRĂSNITE” cure de slăbire. Uite dacă sunt PERICULOASE

Distribuie

Există sute diete, eficiente şi mai puţin eficiente, dar care orice femeie ar vrea să le urmeze pentru a obţine o siluetă impecabilă. Istoria consemnează cele mai „trăsnite” diete pentru slăbit: de la cea cu oţet până la cea cu tenii. Află mai jos care sunt cele mai ciudate.

Dieta cu viermi intestinali. Făcută celebră de către soprana Maria Callas, dieta cu viermi intestinali e o cale sigură spre leziuni ale sistemului nervos, scrie click.ro. Explicaţia stă în faptul că o parte din cantitatea alimentelor hrăneşte şi „musafirul” poftit, adică viermele din intestin. Tu ai slăbi, dar ai avea şi mari carenţe, mai ales de vitamina B12.

Dieta cu fibre alimentare. „Fibrele sunt sănătoase, dar nu în cantităţi uriaşe. Ele „fură” organismului minerale ca fosfor, calciu, magneziu, fier, dar şi vitamine. O astfel de dietă poate provoca tulburări de tranzit sau chiar o colită”, spune medicul nutriţionist Corina Zugravu, care atacă la fel de vehement şi curele de slăbire bazate pe pastile cu supă de varză sau praf de ardei iute.„O dietă cum e cea cu oţet este calea sigură către gastrită. Nimic altceva”, continuă medicul Zugravu.

Dieta cu mâncare de bebeluşi. Vedete ca Jennifer Aniston sau Lady GaGa susţin că o astfel de dietă le-a adus silueta la care au visat. Regimul presupune înlocuirea celor 3 mese zilnice cu mici porţii de mâncare pentru bebeluşi. Nutriţioniştii sunt de părere că o asemenea alimentaţie ar duce la probleme serioase.


Distribuie
..