Cele mai LUCRATE fete din lume! Vezi 39 de fotografii senzaţionale

Distribuie

E vară, e cald şi vrem să mergem la plaja şi să arătăm bine în costumul de baie. O siluetă conturată înseamnă un abdomen plat, sâni fermi şi un posterior frumos lucrat, care să atragă privirile. Ca să ai aşa un corp, nu e suficient doar să te alimentezi corect şi sănătos, ci trebuie să faci şi sport.

Dacă deja eşti o clientă fidelă a sălii de sport, trebuie să ştii că este bine să modifici din când în când ordinea în care faci exerciţiile. În caz contrar muşchii nu vor mai fi la fel de solicitaţi, iar în timp rezultatele se vor lăsa aşteptate. O altă metodă care te poate ajuta să obţii efectele dorite, este să combini orele de gimnastică cu cele de yoga sau cu exerciţii la aparate. 

Concentrarea este un aliat de încredere. Atunci când eşti la sală este indicat să îţi alungi din minte problemele cotidiene.  Dacă răspunzi la un email de pe telefon cu siguranţă nu eşti concentrată la exerciţiile pe care trebuie să le faci. 

Exerciţiile de încălzire sunt esenţiale.  Prin aceste exerciţii muşchii sunt pregătiţi să facă faţă exerciţiilor care vor urma şi vor putea lucra la capacitate maximă.

Vedeţi în continuare o galerie foto cu cele mai LUCRATE fete din lume:


Distribuie
..