Cel mai eficient mod de DETOXIFIERE şi pierdere din greutate

Distribuie

Mulţi oameni ştiu că toxinele se află la rădăcina multor boli. Totuşi toxinele au impact şi asupra controlului greutăţii. Excesul de toxine este stocat în ţesutul gras şi acumulat în celulele grase, adăugându-se masei corporale. Un stil de viaţă sănătos ajută la prevenirea supraîncărcării cu toxine. Evitarea şi eliminarea toxinelor nu este complicată; sunt multe modalităţi naturale, fără mari cheltuieli şi disponibile pentru a te detoxifia şi a pierde centimetrii din talie.

Impactul toxinelor

Excesul de toxine este stocat în celulele grase. Cu cât sunt disponibile mai multe celule grase, cu atât sporeşte capacitatea de a reţine toxine. Toxinele solubile în apă necesită apa pentru a fi descompuse; prezenţa lor declanşează impulsul cerebral pentru reţinerea apei. Prezenţa toxinelor solubile în apă impulsionează creierul să trimită semnale pentru a reţine grăsimea, astfel încât corpul să poată să descompună aceste toxine. Totuşi, acolo unde există mai multe toxine decât poate corpul să proceseze, urmează reţinerea apei şi grăsimii, adăugând şi masivitate, şi kilograme corpului.

Cum să eviţi şi să elimini toxinele

Evită hrana neorganică şi de la organisme modificate genetic. Ar trebui să presupui ca produsele vegetale şi carnea non-organice au fost crescute cu pesticide şi antibiotice. Utilizează o soluţie vegetală de spălare pentru produsele non-organice pentru a înlătura substanţele toxice.

Elimină complet din dietă grăsimile trans, cunoscute şi ca uleiuri hidrogenate. Aceasta include alimentele făcute cu aceste uleiuri.

Ingredientele toxice abundă în produsele de curăţenie domestică şi cele cosmetice. Educă-te şi informează-te despre ingredientele toxice comune din produsele utilizate în mod obişnuit. Ar trebui să devii un cititor avid de etichete şi să elimini produsele conţinând ingrediente toxice.

Peste tot prin ţările industrializate, oraşele adaugă chimicale otrăvitoare, inclusiv color şi fluor în apa de băut. În special pentru copii şi bătrâni acestea sunt deosebit de dăunătoare.

Modalităţi de eliminare a toxinelor

Mănâncă alimente bogate în bioflavonoizi pentru a-ţi dilata sistemul limfatic şi a-l face să transporte reziduurile toxice mai uşor către ficat. Citricele, germenii de varză de Bruxelles, broccoli şi spanacul sunt cu toate bogate în flavonoizi.

Consumă alimente crude, nepasteurizate şi fermentate. Alimentele pasteurizate sunt lipsite de enzimele binefăcătoare. Totuşi alimentele crude sunt pline de enzime şi ajută digestia, alimentele fermentate precum sauerkraut (varza murată), kefirul de apă sau kombucha refac flora bună bacteriană din intestine. Poţi chiar suplimenta cu probiotice şi enzime naturale.

Întrucat corpul nu poate produce minerale, ele trebuie să provină din alte surse. Dieta standard este extrem de deficientă în minerale, în principal ca rezultat al hranei obţinute comercial. Practicile agricole ale marii industrii epuizează mineralele din sol; solul lipsit de minerale are ca rezultat plante şi animale lipsite de minerale. Mineralele ajută la detoxifiere şi la prevenirea acumulării de metale grele toxice. Alimentele bogate în minerale şi vitamine includ fructele şi legumele colorate şi cele cu frunze de un verde închis.

Un obicei uşor de adoptat este băutul de suc de lămâie cu apă la trezire. Bea apă cu lămaie şi în cursul zilei. Dacă lămâia nu este organică, asigură-te că o speli bine înainte de a o stoarce şi a pune sucul în apă. Studiile au arătat că multe asemenea fructe sunt contaminate cu bacterii culese în timpul recoltării.

Argila bentonitică cu calciu este un detoxifiant sigur şi eficient. Amestec-o cu apă şi bea-o, sarcina ionică negativă a argilei atrage ionii încărcaţi pozitiv. Bacteriile, radicalii liberi, paraziţii şi alte toxine se ataşează acestor ioni negativ şi sunt absorbite de argilă. Argila şi toxinele sunt apoi eliminate împreună din corp. Întrucât pielea este cel mai mare organ al corpului, baia cu argilă poate de asemenea să ajute la detoxifiere. În acelaşi mod poate fi folosit şi Zeolitul.

viataverdeviu.ro.


Distribuie
..