Cel mai bun regim de trei zile te va ajuta să slăbeşti sănătos. IATĂ CUM

Distribuie

Cu siguranţă că după răsfăţul culinar din decembrie şi de la începutul anului cântarul va devenit „duşman”. Specialiştii americani spun că ideală în această situaţie este o cură de detoxifiere de trei zile, în care scapi şi de 1,5 kg.

O dietă de 2-3 zile, în care să incluzi alimente, ceaiuri şi sucuri îţi va curăţa corpul de toxine. La această dietă trebuie să adaugi obligatoriu cel puţin 30 de minute de mişcare pe zi. Vei pierde astfel 1, 5 kilograme, vei avea o piele mai strălucitoare şi te vei simţi plină de energie.

Micul dejun, la alegere:

– 1 ceai de lămâie, 1 felie de pâine integrală, 1 iaurt obişnuit şi 1 banană;
– 1 ceai de păpădie, 200 g salată de fructe (banane, măr, grepfrut), 1 felie pâine integrală;
– 1 ceai verde, 120 g iaurt obişnuit cu 30 g  fulgi de ovăz, 1 portocală.

Ponturi: Fiecare dintre cele trei ceaiuri sunt detoxifiante: păpădia este un bun diuretic şi un tonic excelent pentru ficatul leneş. Lămâia drenează vezica biliară şi curăţă ficatul de toxine, iar ceaiul verde elimină toxinele din sistemul digestiv şi stimulează arderile grăsimilor.

Prânz la alegere:

– 300 g legume preparate pe abur (broccoli, sfeclă roşie, varză albă, fasole verde);
– 300 g salată verde cu roşii şi castraveţi cu 30 g nuci sau migdale;
– 150 somon cu 150 g morcovi preparaţi pe aburi.

Ponturi: Varza albă este leguma detoxifiantă prin excelenţă, ea reuşind să neutralizeze toxinele produse fumul de ţigară, scrie click.ro.  Sfecla roşie conţine o substanţă ce dizolvă şi elimină grăsimile din corp. Broccoli conţine derivaţi de sulf care neutralizează toxinele din organism.

Gustări la alegere:

– 250 ml suc de mere preparat în casă;
– 250 g grepfrut;
– 200 g ananas proaspăt.
Ponturi: Sucul natural de mere este unul dintre cele mai eficiente preparate detoxifiante pentru că scade nivelul de colesterol şi elimină grăsimile „rele” din corp. Ananasul elimină excesul de apă din ţesutul adipos şi stimulează tranzitul intestinal.

Cină la alegere:

– 250 g salată de ţelină, măr şi morcov;
– 250 g salată de spanac proaspăt cu roşii şi castraveţi;
– 50 g de orez fiert cu morcovi şi fasole verde.Distribuie
..