Ce se întâmplă dacă mănânci timp de 7 zile miere, scorţişoară şi bei apă? Rezultatul te va UIMI

Distribuie

Dacă ţi-ai dorit adesea să poţi scăpa de greutatea în plus văzând cu ochii, află că exista o modalitate care garantează rezultate spectaculoase: dieta cu miere şi scorţişoară.

Consumul regulat de miere reduce riscul de boli de inimă şi scade colesterolul. Mai mult decât atât, mierea şi scorţişoara ajută la recăpătarea flexibilităţii venelor şi arterelor, previn infecţiile vezicii urinare, căderea părului şi durerile de dinţi, notează obiectiv.info.

Nu în ultimul rând, cele două ajută la arderea eficientă a grăsimilor, ajutându-le pe doamnele şi domnişoarele care vor să slăbească să piardă rapid şi eficient în greutate.

Vrei să ţii şi tu această dietă minune? Iată de ce ai nevoie:

– miere;

– scorţişoară;

– apă;

Cum trebuie să procedezi:

Combină o linguriţă de miere cu o jumătate de linguriţă de scorţişoară pudră.

Fierbe o cană cu apă. După ce dă apa în fiert, împarte lichidul obţinut în două porţii şi aşteaptă să se răcească. Apoi adaugă amestecul.

Consumă prima porţie dis de dimineaţă, cu jumătate de oră înainte să serveşti micul dejun. Consum-o pe cea de-a doua seară, cu jumătate de oră înainte de a merge la culcare.

Dieta nu este limitată de timp şi o poţi ţine până în momentul în care simţi că ai atins greutatea pe care ţi-o doreai.

În mod normal, o persoană obişnuită începe să piardă grăsimea în exces în prima săptămână. Mai precis, după primele şapte zile de regim ar trebui să pierzi aproximativ 2 kilograme. Nu uita că atât mierea, cât şi scorţişoara au efecte extrem de benefice asupra organismului, aşa că nu ezita să le consumi timp îndelungat.

Dacă vrei ca dieta să funcţioneze şi mai eficient, nu ezita să faci exerciţii fizice în mod constant.

 


Distribuie
..