Ce să bei dimineața ca să SLĂBEȘTI

Distribuie

Consumă această băutură, pe care o poți realiza acasă, și vezi cum reușești să slăbești, pe măsură ce kilogramele se topesc.

Pentru a reuși să slăbești și, cel mai important, să ai o stare bună de sănătate, trebuie să echilibrezi alimentația cu practicarea exercițiilor fizice. Dar totodată poți să îți accelerezi metabolismul consumând în fiecare zi, dimineața și chiar seara, o băutură care conține doar ingrediente naturale. Rețeta a fost recomandată de o tânără bloggeriță din Marea Britanie, pe nume Ela Gale, și a acumulat o mulțime de aprecieri.

Pentru a prepara această băutură ai nevoie de o cană cu apă fiartă, o linguriță de miere, o linguriță de ghimbir mărunțit, o jumătate de linguriță de praf de scorțișoară și sucul de la o jumătate de lămâie. Tot ce trebuie să faci după aceea este să amesteci ingredientele și să le lași în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 30 de secunde (dacă nu ai cuptop cu microunde le amesteci pe aragaz, la foc mic). Aștepți să se răcească la o temperatură care să îți fie confortabilă și apoi bei. Potrivit tinerei Ela Gale, în cazul în care bei dimineața când te trezești și, de asemenea, înainte de a merge la culcare noaptea, pe stomacul gol, vei stimula metabolismul, vei intensifica arderea grăsimilor și vei reuși să slăbești mai repede.
Ce părere ai despre această băutură? Până la urmă conține ingrediente naturale și practic este un ceai de ghimbir modificat. Ai încercat vreodată așa ceva?

libertateapentrufemei.ro.


Distribuie
..